2777
2789

امروز گوشم درد میکرد ، خواستم برم متخصص گوش که نبودش امروز .دیگه رفتم سر راه ی دکتر عمومی 

کوآموکسی کلاو ۶۲۵ داده بهم .. 

وای ظهر یکی خوردم 

یک ساعت پیش هم یکی 

هر هشت ساعته 

بقدری ضعف و بی‌حالی دارم و منگم انگار 

دیگه نمی‌خوام بخورم 🤧🤧

تجربه ای داشتید ؟؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره  نخور این کوفتیو

مزخرفه

آدمو به حال مرگ میندازه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

خیلی ضعف میاره معده ت حساس باشه معده درد هم می‌گیری 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

بله ، آزیترومایسین ۵۰۰ که بدتره ،در کل قرص رو با معده خالی نخور هم حالت تهوع میگیری و اگر تکرار بشه معدت آسیب میبینه گلی 

گوشت عفونت کرده؟ 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

احه چجوری پس عفونت گوشم خوب بشه ؟؟

بگو یه آنتی بیوتیک دیگه بنویسن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...