2777
2789

قضیه اینجوریه دخترم یه دوستی تو مدرسه داشت 

دخترم که از این مدرسه رفت 

امسال واسه تولد دخترم یه هودی گرم و یه کیک گرفته بود 

از قضا دبیر انجمن اولیا باهام دوسته 

وگفت که این دختره کارت بغل دستی ش رو یواشکی برداشته هشت میلیون خرج کرده 

حالا به دخترم گفتم به روی اون دختره نیاره 

ولی هودی رو موندم چیکار کنم 

به خودش پس بدیم یا ببخشم خیریه ای جایی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

اینم بگم دختره و خونوادش خیلی ظاهر موجه ای دارن 

و شوکه شدیم وقتی شنیدیم این کارو کرده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش رو کنن تا این کارو نکنه

پدر مادرش اومدن مدرسه و اون طرف هم گفته شکایت میکنه

اینم بگم دختره و خونوادش خیلی ظاهر موجه ای دارن و شوکه شدیم وقتی شنیدیم این کارو کرده

ممکنه تهمت باشه .به من یبار تهمت دزدی زدن یه عده هم باور کردن وهیج راه اثباتی نداشتم فقط واگذارکردم به بالاسریمون

لایک نکنید .توروخدا 
ممکنه تهمت باشه .به من یبار تهمت دزدی زدن یه عده هم باور کردن وهیج راه اثباتی نداشتم فقط واگذارکردم ...

نه خودش اعتراف کرده 

پدرش هم گفته باید هزینه رو پرداخت کنه به طرف

فقط موندم چرا باید رمز کارت همکلاسیش را بلد باشه

تو یه میز هستن 

البته الان جدا میشینن

تو یه میز هستن البته الان جدا میشینن

خب آخه باز دلیلی نداره رمز کارتشو بدونه .مگر اینکه خودش کارتشو بهش داده باشه 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

خب آخه باز دلیلی نداره رمز کارتشو بدونه .مگر اینکه خودش کارتشو بهش داده باشه

با هم بیرون چند بار خرید کردن رمز رو یاد کرفته