2777
2789
عنوان

خواب پسرمو دیدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تاپیک های قبلیت رو خوندم و هنوز دارم اشک میریزم خیلی سخته خیلی زیاد

خوش به حال اون که جاش خوبه تو اوج پاکی و بی گناهی رفت...ازش بخواین براتون دعا کنه خدا به دلتون آرامش بده‌

یکی از سوره های قرآن هم هست میگن برای اینکه خواب کسی ک دوست دارین ببینین بخونین حالا بازم سرچ کنین

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
اسی تاپیک های قبلیت رو خوندم و هنوز دارم اشک میریزم خیلی سخته خیلی زیادخوش به حال اون که جاش خوبه تو ...

ممنون اگر میدونید اسم سوره را بگید 

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
عزیز دلمبیا بغلم مامان مهربوناصلااا برام حجم غم و دلتنگی که داری تحمل می‌کنی قابل تصور نیست😞برات یه ...

ممنون از همدردی شما گلم الهی که بد موقع داغ نبینی

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

هر کسی خواسته باشد در خواب، یکی از پیامبران(ع) و امامان(ع) را یا یکی از نزدیکان و والدین خود را ببیند، سوره های شمس، لیل، قدر، کافرون، اخلاص و معوذتین (فلق و ناس) را بخواند، سپس صد مرتبه سوره توحید بخواند، سپس صد مرتبه صلوات بر پیامبر(ص) و آل او بفرستد، آن گاه با وضو و به جانب راست بخوابد، ان شاءالله خواهد دید هر که را اراده کرده باشد و با او تکلّم خواهد کرد.

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖