2777
2789
عنوان

جراحی بینی

173 بازدید | 33 پست

پنجشنبه نوبت عمل بینی دارم

یکم استرس گرفتم نه واسه عمل چون از دکتر مطمئنم

برای درد و فضای بیمارستان و شاید خنده دار باشه بیشتر از جراحی استرس آنژیوکت زدنو دارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فوبیا سوزن دارم

من عاشق سرمم🤣واسه این که دوستام نگرانم بشن تا یه ذره فشارم میوفتاد میگفتم مامان توروخدا بریم سرم بزنیم که استوری بزارم دوستام نگرانم شن خاک تو سرم 😆مامانم میگف برو باباها مسخره 😆

پس چجوری آزمایش خون دادی واسه عمل تو ک می‌ترسی 

من غضروفم ضعیفه اصلا بهم حق انتخاب نداد😅فقط گفت شکلشو اصلاح میکنم از نیمرخ درستش میکنم ولی نه زیاد ...

مثل من منم گوشتی بود.حالا خودت مطمئنی چه مدلی میخوای؟ بعدا یکم وسواسی میشیا که چرا توقعت کم بوده 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
[QUOTE=361030157]آره فوبیا سوزن دارم[/QUOTE]من عاشق سرمم🤣واسه این که دوستام نگرانم بشن تا یه ذره فش ...

رئیس آزمایشگاه دوست بابام بود یه آبروریزی ای کردم که زدیم بیرون گفت سی سال آبرویی که جمع کردمو تو نیم ساعت بردی

اول فشارم افتاد طوری که تقریبا از حال رفتم قبلشم نفسم سنگین شد طوری که نمونه گیر ترسیده بود بعدشم که حالم بهتر شد کلی بالا اوردم