mamms مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 137 عنوان ثبت نام فرهنگیان 92 بازدید | 25 پست ثبت نام غیر حضوری فرهنگیان چرا فعال نمیشه؟؟ دانشجو معلم 1404/06/19 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11521 واقعا چراا خسته شدیم :(😂 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 1587 سوال منم هس از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
mamms مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 137 واقعا چراا خسته شدیم :(😂 دقیقا من میترسم جا بمونم دانشجو معلم
mamms مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 137 سوال منم هس کاش فعال میشد خیالمون راحت میشد دانشجو معلم
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 1587 شماها مدارکتون امادس؟من هنوز نرفتم مدرسه پروندمو بگیرم از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 1587 دقیقا من میترسم جا بمونم من میترسم مجازی سیم🤣🤣 از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
mamms مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 137 سوال منم هس بچه ها شما فرم ۶۰۲ رو دریافت کردین اگه دریافت کردین با امضای آموزش پرورش یا مدرسه؟؟ دانشجو معلم
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11521 دقیقا من میترسم جا بمونم نه جا که نمیمونی تو این چنلای تلگرام هر خبری باشه و شروع بشه فورا میذارنولی دیگه داره یه ماه میگذره از نتایج 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
mamms مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 137 شماها مدارکتون امادس؟من هنوز نرفتم مدرسه پروندمو بگیرم نه من فقط ریز نمراتمو دارم دیگه هیچی🤣 دانشجو معلم
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11521 بچه ها شما فرم ۶۰۲ رو دریافت کردین اگه دریافت کردین با امضای آموزش پرورش یا مدرسه؟؟ نه من نگرفتم باید بریم از مدرسه بگیریم؟من ۴,۵ سال پیش فارغ التحصیل شدم :/ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
mamms مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 137 من میترسم مجازی سیم🤣🤣 وای خدا نکنه 🤣🤣🤣 دانشجو معلم
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 1587 بچه ها شما فرم ۶۰۲ رو دریافت کردین اگه دریافت کردین با امضای آموزش پرورش یا مدرسه؟؟ نه چیه ااصنننن از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
mamms مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 137 نه جا که نمیمونی تو این چنلای تلگرام هر خبری باشه و شروع بشه فورا میذارنولی دیگه داره یه ماه میگذره ... اره دقیقا به نظرم تا شنبه سایت باز نشه دانشجو معلم
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 1587 نه من فقط ریز نمراتمو دارم دیگه هیچی🤣 همونم ندارم🤣🤣 از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی