من خیلی خستم خیلی میشه تا آخر بخونید لطفا یکم طولانی من جز شما کسیو ندارم من پدرم معتاده خسته شدیم از بس بردیمش کمپ بخدا برید تاپیک های قبل مو نگاه کنید از سال ۱۴۰۱ تا الان هی بردیمش کمپ هی اوردیمش باز همون اشو همون کاسه چقدر زجر کشیدم این تابستونی مامانم قهر بود رفته بود خونهه مامانش خواهرام رو دستم بودن امتحانم داشتم دیگه توانی برای ادامه داشتن نداشتم دیگه بردنش کمپ بعد از دوماه خورده ای برگشته دو روزه برگشته باز رفته دنبال شیشه من دیگه چجوری سرمو بلند کنم جلوی فک فامیل سگم حسابمون نمیکنن خدایا خدا جونم مگه من مرگشو نسپرده ام دستت؟امام حسین تو چی؟مگه نیومدم در خونه ات التماست نکردم گفتم مرگشون میسپرم دستت این آدم بشو نیست چیشد حسین؟چیشد چرا دست خالی منو برگردوندی حسین🥲💔من کم آوردم دیکه نمیتونم بقران دیگه نمیتونم میخوام خودمو خلاص کنم مادرم از اونجا بهم گیر میده بقران همه کارهای خونه رو میکنم ظرفارو میشورم درسمم میخونم بازم میگه آدمی نصیب شما نشده من خستم خدایا تو مجبورم کردی دست به این کار بزنم پس قول مردونه بهت میدم که یروزی کُل خونه رو و تمیز میکنم برای همیشه میام پیش خودت دیگه هر چی شد بزار بشه🖤💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یروزی بلاخره تموم میشه ولی تو باید دووم بیاری چند سالته؟
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین! شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن! قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن! 《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》
خب ۱۷ سالته میدونی چقدر هنوز مونده یکم که سنت بالاتر رفت مستقل زندگی کن کار میکنی یه خونم اجاره میکنی برای خودت دیگه نیاز نیست این وضعیت تحمل کنی اگرم درس میخونی تلاشمو بیشتر کن بورسیه بگیری هزینه دانشگاه و پرداخت کنن برات از خانوادت دور میشی
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین! شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن! قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن! 《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》