2777
2789
عنوان

از دلتنگی بهش زنگ زدم خوردم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 31 پست
یکی اینکه خودت رو ازش پس بگیر،و نذار بیشتر از این، از جسم و روحت بردگی بکشه،خوشحال باش که خودشو ریخت ...

همش دلم میخواد انتقام بگیرم😭

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
دختر خوب مگه پیام خدافظی نداده بودی؟ چرا باز زنگ زدی؟! پشت یه جمله نمیخوام دلخور باشه قایم شدی خودتو ...

پیاممو پاک کرده بودم نخونده بود 

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب مگه پیام خدافظی نداده بودی؟ چرا باز زنگ زدی؟! پشت یه جمله نمیخوام دلخور باشه قایم شدی خودتو ...

همش فکر اینم برم ببینمش دلم با هیچی اروم نمیشه 

همش سرکارم به خودم میرسم ولی اذیت میشم میبینم منو به چشم ه رزه دید و ولم کرد

همه شون اینجورین اوایل التماست می کنند اخرش جوری رفتارمی کنند که حس کنی بدترین،بی ارزش ترین دختردنیاهستی.اینقدربلدن چیکارکنند که بااحساس کناه،شرمساری،بی ارزشی ازشون جدا بشی فقط رها کن اینقدربدی هاش رو باخودت مرور کن تابفهمی اون لیاقت نداشته ولیاقت اینکه درموردت چه فکری میکنه نداره.

همش دلم میخواد انتقام بگیرم😭

فایده نداره،اوضاع خودتون رو از این بدتر نکنید،

مطمئن باش خدا بجای شما انتقام میگیره،

خودت رو سرگرم کن،

چند سالتونه؟

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

فایده نداره،اوضاع خودتون رو از این بدتر نکنید،مطمئن باش خدا بجای شما انتقام میگیره،خودت رو سرگرم کن، ...

من 23 اون سی

فایده نداره،اوضاع خودتون رو از این بدتر نکنید،مطمئن باش خدا بجای شما انتقام میگیره،خودت رو سرگرم کن، ...

الان دلت میخادهی بری طرفش که خیالت راحت بشه فکربدی درموردت نمیکنه امااشتباهه برگرد نکن ادامه نده هرچی بیشتربری بیشترخرد میشی بیشترله میشی نکن عزیزمن

الان دلت میخادهی بری طرفش که خیالت راحت بشه فکربدی درموردت نمیکنه امااشتباهه برگرد نکن ادامه نده هرچ ...

🥲🥲🥲

همش فکر اینم برم ببینمش دلم با هیچی اروم نمیشه

ببین عزیز حرف شما توجیه خودتم خوب میدونی دنبال تموم شدن خوب نیستی دنبال وصل دوباره ای 

از اون گذشته بعضی آدما به هر دلیلی نمیخوان خوب تموم کنن

حال بگذریم این رابطه از بین رفته لطفا بیشتر از این به خودت آسیب نزن و رها کن

دنبال هیچ انتقامی هم نباش مسئولیت تصمیمتو بپذیر

همه ما کم و بیش تو این شرایط بودیم الان بهترین کار بستن پرونده ست زمان میبره ولی کم کم حالت خوب میشه عزیزم

ببین عزیز حرف شما توجیه خودتم خوب میدونی دنبال تموم شدن خوب نیستی دنبال وصل دوباره ای از اون گذشته ب ...

انقدر خوردم کرد عزت نفسمو اورد پایین ک نمیدونم چجوری تیکه های خورد شدمو جمع کنم

الان دلت میخادهی بری طرفش که خیالت راحت بشه فکربدی درموردت نمیکنه امااشتباهه برگرد نکن ادامه نده هرچ ...

دقیقا همینطوره،

عموما،تا جای که من دیدم،عشق واقعی فقط در حد زبونه،اما توی عمل و واقعیت،بیشتر شهوته،

نذار بقیه شما رو اسباب بازی خودشون بکنند،شما وسیله تفریح دیگران نیستید،

بعضیها،به دختران به چشم دستمال کاغذی نگاه میکنند،فقط برای استفاده،شخصی میخانشون،بعد استفاده میندازنشون دور،و میرن سراغ یک دستمال دیگه

بله عشق واقعی هم هست،اما کم

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

دقیقا همینطوره،عموما،تا جای که من دیدم،عشق واقعی فقط در حد زبونه،اما توی عمل و واقعیت،بیشتر شهوته،نذ ...

گند زدم تو عشق و عاشقی

انقدر خوردم کرد عزت نفسمو اورد پایین ک نمیدونم چجوری تیکه های خورد شدمو جمع کنم

چی بگم عزیزم من نمیخوام الان باهات بحث کنم ولی واقعیت اینکه ما خودمون به آدما اجازه میدیم از بینمون ببرن

ایشون دفعه چندمشه داره بدرفتاری میکنه طبق تاپیکات

به حرف من گوش بده و دیگه سراغش نرو 

شما اولین نفر نیستی آخرین نفرم نخواهی بود که زخم خوردی 

زمان بده به مرور درست میشه