2777
2789
عنوان

از دلتنگی بهش زنگ زدم خوردم کرد

624 بازدید | 31 پست

حالم خیلی خرابه بهش زنگ زدم دلم نمیخواست از هم دلخور بمونیم خوردم کرد خیلی ناراحتم ازینکه جسممو روحمو تمام احساسمو پیشش گذاشتم لهم کرد بهش گفتم من هر.زه بودم عزت نفسم بیشتر حفظ میشد تا همه چیمو در اختیارت گذاشتم منو شکستی شماره حسابم دادم گفتم حساب ثانیه به ثانیه لذتایی ک بردیو میخوام 

چکار کنم اروم نمیشم

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه جنسی داشتی باهاش؟

اره

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
چرا زنگ زدی خب کسی که رفته همون بهتره ک گمشه

دلتنگش شدم

عزیزم تو شرایط سختی هستی سعی کن تو این شرایط هیچ کاری نکنی حتی همین تماس تلفنی چون الان نمیتونی درست تصمیم بگیری حرف شماره حساب و اینا پایین اوردن خودته ازش دوری کن تا اروم تر بشی با فک و فتمیل هم دردل نکن اصلا

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

انسان جایزالخطاهس خودتوسرزنش نکن الان خودتوسرزنش می کنی هی بدترمیشی گاهی فکرمی کنی باخودت حتما مشکلی داری. اماهیچکدوم درست نیس.دلت تنگ میشه حق داری اما سعی کن رهاش کنی بروبه سمت خدا.ازخدابخاه بهت کمک کنه.ازخدا بخاه مهرش روازدلت بیرون کنه.روی پیشرفت خودت کارکن سخته میدونم اماوقت،انرژیت روواسه یکی دیگه نزارفقط به خودت برس هرطورکه شده.

یکی اینکه خودت رو ازش پس بگیر،و نذار بیشتر از این، از جسم و روحت بردگی بکشه،

خوشحال باش که خودشو ریخت بیرون و نشون داد،

از رفتن غده های سرطانی زندگیت،خوشحال باش،

سعی کن،نه زنگ نه پیام و نه هیچ رابطه ای حتی یک ثانیه،باهاش نداشته باشی،

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

عزیزم تو شرایط سختی هستی سعی کن تو این شرایط هیچ کاری نکنی حتی همین تماس تلفنی چون الان نمیتونی درست ...

انقدر داغونم هیچ جوره اروم نمیشم نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم 

انسان جایزالخطاهس خودتوسرزنش نکن الان خودتوسرزنش می کنی هی بدترمیشی گاهی فکرمی کنی باخودت حتما مشکلی ...

همش سرکارم به خودم میرسم ولی اذیت میشم میبینم منو به چشم ه رزه دید و ولم کرد

اره

دختر خوب مگه پیام خدافظی نداده بودی؟ چرا باز زنگ زدی؟! 

پشت یه جمله نمیخوام دلخور باشه قایم شدی خودتو داری از بین میبری؟! 

حتی اگه فرضم بگیرم هدفت جدایی با خاطره خوب بوده پیامی که دادی کافی بود

این حرفای بیخود چیه در مورد خودت گفتی؟!! هر ارتباطی که باهاش داشتی نباید اینقدر خودتو پایین بیاری

تمومش کن لطفا تحت هیچ شرایطی پیام نده زنگم نزن