2777
2789
عنوان

چرا باید به من بگن خونه خراب کن

257 بازدید | 28 پست

مگه من چیکار کردم خب خیلی از پسرا بهم پیشنهاد میدن که اشنا شیم قبول نکردم یه بار از یکی خوشم اومده بخاطر نجابتش.

همش دغدغم اینه که یه وقت متاهل نباشه اصلا حرکتی از خودم نشون ندادم که فکر کنه ازش خوشم میاد چون هنوز نمیدونم مجرده یا متاهل.

یه بارم یه پسر دیگه بهم پیشنهاد داد خیلی هم پولدار بود ماشینش خارجی مدل بالا. همون قرار اول به محض اینکه فهمیدم متاهله ردش کردم و دیگه جوابشو ندادم.

من از صد فرسخی متاهلا هم رد نمیشم اونوقت چرا باید وقتی از یکی خوشم اومد و تو تاپیک قبلم نظرسنجی کردم که چطوری باید بفهمم متاهله یا مجرد انقدر حرف بارم کردن گفتن من خونه خراب کنم.

اگه قیامتی باشه من هیچوقت اینجور خانما رو نمیبخشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن اون بدبختا به خودشون اعتماد ندارن بعد یقه ی بقیه ی خانمارو میگیرن که شوهر از اسمون افتادشون که چش و چالش همیشه جا میمونه 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

عزیزم ول کن اگه کسی چیزی گفته

تو به خودت افتخار کن که واست مجرد و متاهل طرف مهمه و وجدانت اجازه نمیده به هیچ زنی خیانت کنی

منم بهت افتخار میکنم😍

انشاالله یه بخت خوب نصیبت بشه

واسه منم دعا کن

از اینجور افراد متنفرم

حالا اگه طرف میدونه طرف متاهله و باهاشه اوکی اینا رو بگو

ولی وقتی خودش داره توضیح میده چرا تهمت میزنید یا قضاوت میکنید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ولش کن اون بدبختا به خودشون اعتماد ندارن بعد یقه ی بقیه ی خانمارو میگیرن که شوهر از اسمون افتادشون ک ...

دقیقا یه وایبی میدن مثل اینکه شوهرشون نگاشونم نمیکنه و افتاده دنبال دختر مردم که اینا انقد عقده ای شدن

از اینجور افراد متنفرمحالا اگه طرف میدونه طرف متاهله و باهاشه اوکی اینا رو بگوولی وقتی خودش داره توض ...

منم خیلی بدم میاد خدا نبخشتشون چرا باید عقده هاشونو سر یکی که همچین گناهی نکرده خالی کنن

عزیزم به اینجا زیاد اهمیت ندید همین که پیش وجدان خودتون روسفیدید که به مرد متاهل نزدیک نمیشید کافیه... وقتی مجردید هیچ ایرادی نداره که با یه مرد مجرد ارتباط داشته باشه خواه برای ازدواج باشه یا نباشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
دقیقا یه وایبی میدن مثل اینکه شوهرشون نگاشونم نمیکنه و افتاده دنبال دختر مردم که اینا انقد عقده ای ش ...

دقیقا همینطوره

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

مهم خودتی ک میدونی چجور ادمی هستی حرف ادمارو خصوصا مجازی ب خودت نگیر اونام شاید بد متوجه شدن

من جوری نگفتم که کسی بد متوجه بشه.

من پرسیدم چجوری باید بفهمم متاهله یا مجرد؟

این سوالم واضحه این منظور رو میرسونه که من واقعا برام مهمه این قضیه وگرنه راجبش تاپیک نمیزدم