2777
2789

من گاهی یه خواب هایی میبینم که واقعا نمیدونستم وجود دارن بعد رفتم از گوگل سرچ کردم دیدم واقعا هست.چجوری میشه درمورد چیزی خواب دید که درموردش هیچوقت خبر نداشتی؟

خوابهای صادقانه میگن .من زیاد دیدم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابهای صادقانه میگن .من زیاد دیدم

خب.اون چیزهایی که توی بیداری میدونستی و دیدی درموردش رویای صادقه میبینی.من اصلا راجب اون موضوع نمیدونستم چجوری دیدم؟ بعد توی بیداری زدم گوگل دیدم واقعا هست.

چون وجود ما فقط این جسم واطلاعاتش نیست یک روح داریم که میتونه فرسنگ ها دورتر سفر کنه واطلاعاتی بدست بیاره که جسم ممکنه بهش نرسیده باشه 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

خب.اون چیزهایی که توی بیداری میدونستی و دیدی درموردش رویای صادقه میبینی.من اصلا راجب اون موضوع نمیدو ...

منم نمیدونستم قشنگم .یه شب خواب دیدم خانومی فوت شده حالا فکر کنم اون خانوم واسه شهر دیگه بود اوردنش تو شهر اجدادی دفع شه .خوب من که خبر نداشتم نمیشناختمش .تو خواب دیدم اوردن بغل قبر پدربزرگم دفع شه .اینو واسه خونواده تعریف کردم .خونوادم چتد روز بعد رفتن سرخاک دیدن .خانومی بتازگی دفع شده کنار قبرشون 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

منم نمیدونستم قشنگم .یه شب خواب دیدم خانومی فوت شده حالا فکر کنم اون خانوم واسه شهر دیگه بود اوردنش ...

خب یه چی بگم.تو درمورد قبرستونی که توی بیداری دیدی خواب دیدی.ولی خب خوابت در مورد آینده بود.تو زودتر فهمیدی.

خب یه چی بگم.تو درمورد قبرستونی که توی بیداری دیدی خواب دیدی.ولی خب خوابت در مورد آینده بود.تو زودتر ...

اگه مقدوره بیشتتر توضیح میدی برام جالب شد .یعنی کلا هیچ ربطی به اون خواب نداشتی درسته در شهر یا کشوری اتفاق میوفته خوابشو میبینی ؟؟