حالا منم احتمالاتمو میگم :پایینشو با دکلره به پابه میرسونی پوشینگ میکنی نارنجی متوسط تغریبا خیلی روشن بشه و روش بنفش بزنی یاسی میشه . بعد قسمتای دکلره شده رو پودر دکلره بنفش میزنی با اکسیدان دو . بعد با نرم کننده میشوری یکی دو ساعت دیگه رنگ بادنجونی 5یا 6رو با وارباسیون بنفش و یکم نقره ای و اکسیدان مخلوط میکنی و به قسمتای دکلره میزنی روشنترم بخوای پایه دکلره رو روشنتر میکنی یا مثل عکس اول تکه هایی رو میذاری روشنتر شه با فویل یا حتی چشمی جداشون میکنی . من باشم رو یه تکه از موهام اول اینکارو میکنم اگه چیزی که خواستم در اومد کل پایین موهامو رنگ میکنم .
دكلره كردن پايين مو نبايد سخت باشه.. چون به هر حال ترس آسيب به پوست رو ندارى. من الان خودم رف ...
توو خونه دکره نکن. ادم حرفه ای باید انجام بده. موهای من تا کمرم بود.5 ماهه دکلره کردم. سه بارم ریشم دراومده بود رنگ کردم. حدود یک ماه پیش موهام یهو سوخت و ریخت. الان شده تا سر شونم. بعدا فهمیدم آرایشگرم حرفه ای کار نکرده موهام آسیب دیده.
به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
جومانا خ سخته من عمرا بتونم خودم،كاش عكسو به ارايشگر نشون بدم
چرا؟حالا پوشینگ نه ولی ساده که میتونی فقط پایبن موهاست . دستکش بپوش خودت یه امبره فرضی درست کن هی چنگ بزن تو موهای بالایی که یه حالت نامنظم قشنگ بگیره. جوری نشه انگار با خط کش موها دو نصف دورنگ شده باشن . از خواهری همسایه ای کمک بگیر بخصوص برای دکلره