2777
2789
من خودم تازه عروسم ولی از نظرم هیچوقت شوهرتون رو با غذا و این چیزا تنبیه نکنید من مادرم با پدرم هربا ...

اوایل اینطور بودم دیدم بازم تو حاملگی بازم بعد بچه دست بزن داره ازش متنفر شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل اینطور بودم دیدم بازم تو حاملگی بازم بعد بچه دست بزن داره ازش متنفر شدم

اون دیگه مریضی روانی داره جدا شد

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

چیصبح گفتم مریض شدم بچه رو نگه دار برم دکتر هنوز تن.. نیاورده

زبونشو ببند دعای زبان بند دشمن و شوهر

خواندن آیه زیر و اتصال آن به همسرتان می تواند باعث شود که همسرتان مطیع امر و فرمان شما باشد و در حقیقت این دعا مانند طلسمی برای رام کردن شوهرتن عمل می کند. دعای زیر را برای طلسم کردن و مطیع کردن همسرتان 110 مرتبه بخوانید.

« یَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ یَا رَازِقَ کُلِّ مَرْزُوقٍ یَا مَالِکَ کُلِّ مَمْلُوکٍ یَا کَاشِفَ کُلِّ مَکْرُوبٍ یَا فَارِجَ کُلِّ مَهْمُومٍ یَا رَاحِمَ کُلِّ مَرْحُومٍ یَا نَاصِرَ کُلِّ مَخْذُولٍ یَا سَاتِرَ کُلِّ مَعْیُوبٍ یَا مَلْجَأَ کُلِّ مَطْرُودٍ »
خب نمیشناسم من چه فایده پیشنهاد میدی

ولی پشتوهاافغان هاطلسمشون خیلی قویه ازافغان اینادوربرت دیدی صمیمی شوبپرس میگن

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
دقیقا مثل من.فقط حرف نمیزنم ولی بقیه کارا انجام میدادم

آره همین درستشه مادرم نشسته هرجور که خودش تو زندگی بوده رو برام گفت یا چیزایی که خودمون دیدیم گفت این‌رمز یه زندگی موفقه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

خب نمیشناسم من چه فایده پیشنهاد میدی

توروخدا به دعا و طلسم رو نیار دروغه محضه اینا عیاشن نمونه اش یکی همسایمونه که مردمو میچاپه چجوری؟میگه گوسعند بیارید با یه چیزی داخل شکمش دعا بنویسم اونوقت هرشب هرشب کبابش به راهه  مردم نادان هم حرفشو گوش میکنن  و براش میارن

میلیون میلیون پول براش میارن من که فقط حرص میخورم انوقت از کنار خونش رد میشی بوی دود و هزار خانوم ناجور صداشون میاد