2777
2789

نشستم گریه میکنم همین الان برداشت کل لباس و کیف و کفشمو شست چرا چون میگه کفشم خیس شده در حالیکه توهم زده همش دعوای تمیزیه تو خونمون از وقتی پدر بزرگم فوت شد شدید تر شده داره دیوونمون میکنه 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر طفلکو

وسواس با شرایط بد محیطی شدت میگیره 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

جقد بد ببریدش دکتر عصاب و روان با قرص حل میشه تا حدودی

واقعا فکر می کنی این ادما دکتر میان؟

مامان من اصللااااااااااا امکان نداره قبول کنه مشکل داره

دیگه دکتر اومدن که بماند

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

اگه بگیم میگه شما کثیفین ذاتتون بده قبول نمیکنه مشکل داره بخدا دیگه به اینجام رسیده 😭

چندسالشع مادرت 

شما چندسالته

عیب نداره ناراحت نشو خب مریضه دگ درکش کن

خودتو نناراجت نکن بلاخره از اون خونه شما ازذپاج میکنی میری

واقعا فکر می کنی این ادما دکتر میان؟مامان من اصللااااااااااا امکان نداره قبول کنه مشکل دارهدیگه دکتر ...

خب یه دکتر انلاین با موبایل بگیرید شرج حالشو بگید 

ذکتر قرص میده به یه طریقی قرصارو به خوورذش بدید بریزی توی چای ابی چیزی