2777
2789
اصلا همچین چیزی نیست!

جدی؟؟؟😐

آنكه را حُبّ على نيست به دل ، از ما نيست/..ارغوان میبینی؟به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده اند.."/.. او خداوند ناممکن هاست درحالی که تو بر ممکن گریه میکنی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال تو فرهنگیان به عینکی بودن گیر میدن؟😕من چشام ضعیفه عینک میزنم استرس دارم رد شم😕

آنكه را حُبّ على نيست به دل ، از ما نيست/..ارغوان میبینی؟به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده اند.."/.. او خداوند ناممکن هاست درحالی که تو بر ممکن گریه میکنی؟

یه سوال تو فرهنگیان به عینکی بودن گیر میدن؟😕من چشام ضعیفه عینک میزنم استرس دارم رد شم😕

یک سری شرایط داره 

دفترچه ش رو بخون

فکر کنم قبول نکنن

گفتم معلم باید حتماً سالم باشه حتی قدش 

نه نگران نباش اصلا ایرادی نداره 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

نه بابا

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

یک سری شرایط داره دفترچه ش رو بخونفکر کنم قبول نکننگفتم معلم باید حتماً سالم باشه حتی قدش

ای بابا اخه من از یه مشاور هم پرسیدم گفتن ایرادی نداره😕

عزیزان برای فرهنگیان رتبه باید چقد باشه؟

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎