2777
2789
ازه دیگه متولد ۸۰ ، سال ۴۰۴ میشه ۲۴ سالش ، اگه امسال قبول شد که خب ، اگر نه کنکور ۴۰۵ براش وجود ندار ...

نه فکر نکنم ۴۰۵ بتونه شرکت کنه

آنكه را حُبّ على نيست به دل ، از ما نيست/..ارغوان میبینی؟به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده اند.."/.. او خداوند ناممکن هاست درحالی که تو بر ممکن گریه میکنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد اگه بخوای میتونی فقط کنکور یکسری تغییرات داشته مثلا تاثیر معدل نهایی یازدهم و دوازدهم که خو ...

کاش بتونم قبول بشم چون چندسال از درسم میگذره یکم ناامیدم🫠😂

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

کاش بتونم قبول بشم چون چندسال از درسم میگذره یکم ناامیدم🫠😂

ایشالا قبول میشی عزیزم واست دعا میکنم اصلا نا امید نباش حتما میتونی:)

آنكه را حُبّ على نيست به دل ، از ما نيست/..ارغوان میبینی؟به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده اند.."/.. او خداوند ناممکن هاست درحالی که تو بر ممکن گریه میکنی؟

نه فکر نکنم ۴۰۵ بتونه شرکت کنه

اره منم میگم نمیشه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

پس چرا رشته ی خودتون رو ادامه ندادی

ادامه دادم فارغ التحصیل شدم ازمون وکالت هم دادم

دوست دارم در کنارش مدرک یه رشته دیگه رو هم بگیر

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

ایشالا قبول میشی عزیزم واست دعا میکنم اصلا نا امید نباش حتما میتونی:)

قربونت عزیزم انشالا شما هم به چیزی ک میخاید برسید