2777
2789

التماس‌دعا🙏🤍

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم زیارت قبول 🙏

برای سلامتی مادرم و حاجات من التماس دعا 

ایلماه 🙏💐

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

عزیزدلم اسموبی خیال همون بنده بدبخت بگوخدامیشناسه خیلی خستم لطفاازته دلت برای ارامش وحاجت رواییم دعاکن خیلی دارم ناامیدوبی حس میشم حتی نسبت به خدا  یه نقصه کور امیدتوی دلم مونده اونم داره نابودمیشه واقعا صبر کردم چندسال والا دارم به تهش میرسم دیگه تحمل ندارم

وای خدا😞

من حتی تا امامزاده شهرمون ام نمیتونم برم یخورده تخلیه روانی شم😞💔

خوشا به سعادتتون... بهش بگید این رسمش نبود.. عاشق کنید و بذاریدش به حال خودش... 😞

از طرف من بگید آقا جان رسمش نبود دلبسته کنید، وابسته کنید و بعدم رهاش کنید.... :) 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

حال دلم خوب نیست

چند وقتیه همش غصه دارم همیشه و هر لحظه ی جوری میشع که جور نیست.

انگار یهو بزرگ شدم افتادم تو مشکلات دیگه انگار کودکی و شادی هاش تموم شدن.

دلم حرم امام رضا میخواد

تو حرم ادم ناراحت نیست خوشحاله و غصه نداره

یا امام رضا آبرو مونو حفظ کن.

دامن همه چشم انتظاران رو سبز کن 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه