2777
2789
عنوان

صدتا لوزارتان بخورم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 105 پست

نمی‌دونم چی میشه ولی به نظرم کسی که دست به خودکشی میزنع جز ضعیفترینه ادماست

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم مشکلت برات بزرگه اما کسی که بخواد خودشو بکشه حال روحییشو نداره بیاد تاپیک بزنه و به کسی خبر ...

نمیخوام کسی کاری کنه برام عزیزم چون هیچی روم اثر نداره فقط بین دو روش شک دارم کدومش بهتره

یا علیی خدایا 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

نمیخوام کسی کاری کنه برام عزیزم چون هیچی روم اثر نداره فقط بین دو روش شک دارم کدومش بهتره

من نگفتم منتظری کسی کاری کنه برات گفتم کسی که قصد خودکشی داره حال روحیش جوری نیست که بیاد سوال بپرسه یا راجب خودکشی نظر بخواد ...😐😐😐

من 90 تا خوردم هیچیم نشد نکن دختر خوب این کارا چیه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

این همه خودکشی کردن مردن اگه اینطور باشه همه روشها جواب نمیدن خب هیچ روشی صددرصد نیست

عزیزم منم شرایطم خوب نیست،تازه من ۱۵ سالمه و میخوام خودکشی کنم ولی وقتی بهش فکر میکنم پشیمون میشم،اون دنیا فرش قرمز پهن نکردن شاید از اینجا هم بدتر باشه