دهمم تجربی... دل به درس نمیدم فقط بهونه میارم نمره هامم تعریف ندارن... تومدرسه نمونه...دولتی بودم همه رو بیست میگرفتم دقیقا روز دانش اموز مدرسمو عوض کردم... بعد دیگع خودمو نتونستم برسونم ب همکلاسیام... نمیدونم چیکار کنم
ی برنامه بچین اروم اروم برو جلو ... خیلی فرصت داری هنوز به هدفت فکر کن و تست هم فراموش نشه
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرت چطوری دوباره درس خوندنو شروع کنم که لذت بخش هم باشه؟
جو گیر نشو فقط روزی ی درس بخون
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
از درسی که دوست دارم شروع میکنم بعدموقع درس خوندن به نظرت چیکار کنم کسل کننده نباشه
بین درست اهنگ گوش بده ینی تایم استراحت ... یا هرکاری دوست داری یک ساعت بخون ۲۰ دقیقه استراحت و الی اخر