2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

148 بازدید | 18 پست

بچه ها من خانواده شوهرم هیچ کاری برام نکردن از زمان نامزدیم تا عروسیمون کوچیکترین هدیه بهم ندادن و هیچ حرفی راجب خرید طلا یا حتی عروسیمون نزدن و بلعکس تعیین کردن بریم ماه عسل  و حتی موقعی ک رفتیم ماه عسل مادرشوهرم همون موقع ی انگشتر برا خودش خریده بود نکرد کادو چیزی برام بگیره حتی راجب پسرشون پنهون کاری کردن گفتن زن اول پسرشون مشکل داشته و طلاقش دادن  و همش از پسرشون تعریف کردن 

حالا هم وقتی با شوهرم بحثم میشه بخاطر زورگویی های شوهرم مادرشوهرم میگه پسرمون درست بشو نیست برو دادگاه شکایتش کن  و میگه کاری از دست ما برنمیاد ب حرف ما نیست تازه ازم گله کرد ک این حرفایی ک میزنم نری ب پسرم بگی  این وسط ک منو شوهرم باهم اختلاف داریم گله کرد ک دخترم خواسته بیاد خونتون ولی تو قهری خونه مادرت اینا  چن وقت پیشم خواسته بیاد باز نبودی

روم نشد بگم ب درک ک نبودم  از این دلخور بود دخترش دلش میخواد بیاد مهمونی خونتون سر بزنه بره بیاد 

دیگه نمیخوام جواب تلفن های مادرشوهرم رو بدم

در حقم بد کردن هیچی برام نکردن  خیلی راحتم بهم میگه برو طلاق بگیر  این همه ادم طلاق میگیرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نرفتی از همسر اول شوهرت تحقیق و پرس و جو کنی؟

ما سادگی کردیم اینا هم گفتن زن اولش باکره نبوده و هیچی بهم نگفتن و کلی تعریف هم کردن خانواده زن اولش رو نمیشناختیم ی شهر دیگه رفته بودن بعلاوه اون خانم ازدواج کرده بود نمیشد پیداش کرد

همه از پسرشون تعریف میکنند انتظار نداشتی که ازش بد بگن شما وقتی دیدی که شوهرت جدا شده باید میرفتی تح ...

بله .

درسته ولی میتونستن احترام بزارن برام طلا بگیرن یا حداقل کادویی بدن  هیچ کاری برام نکردن شوهرم هم میگفت ندارم 

حالا من کاری ب شوهرم ندارم 

خانوادش خودشون اگاهن ولی از عمد چیزی نگرفتن برام پدرشوهرم بارها بارها گفته واسه جاریم ۹ تا النگو خریده 

ما سادگی کردیم اینا هم گفتن زن اولش باکره نبوده و هیچی بهم نگفتن و کلی تعریف هم کردن خانواده زن اولش ...

عزیزم اگه میخواستی پیداش می کردی

یه مثل هست قدیمیا میگن به زن مرده دختر نده زن طلاقی اگه اومد سگ بنداز دنبالش

میدونی چرا؟

چون اون مرد اگه عرضه داشت زندگی اولشو نگه می‌داشت

بازم دیر نشده با همسرت برید مشاور خانواده تا مشکلاتتون حل بشه

واین افکار که برات خرج نکردن هم بریز دور

چون فقط برات رنج و اعصاب خوردی میمونه

مهم اینه رابطه بین خودتو شوهرت درست باشه

بچه هم داری؟

نه حالا داداشم شوهرم رو متقاعد کرده دست از کاراش برداره

حالا من از خانوادش دلخورم ک هیچ کاری برام نکردن با پرویی تمام انتظار دارن من بفکر مهمونی دادن ب دخترش باشم 

بله . درسته ولی میتونستن احترام بزارن برام طلا بگیرن یا حداقل کادویی بدن هیچ کاری برام نکردن شوهرم ...

بله به هر حال وظیفه خانواده شوهر کادو دادن هست 

اما شاید چون ازدواج دوم بودی کادو ندادن شاید به زن اولش کادو داده بودن دیگه به شما کادو ندادن البته همه اینها حدس هست 

به هر حال همون موقع باید از شوهرت این چیزها رو میخواستی دیگه کادو که زورکی نمیشه 

خود شما تحقیق که نکردین هیچ توقعی هم نداشتین بدون عروسی و کادو و طلا ظاهرا اومدین سر خونه و زندگیتون 

الانم از بقیه شاکی هستین ببین شما دلت برلی خودت  نسوزه  انتظار داری یک غریبه دلش برات بسوزه ؟

حالا من نمیدونم شرایط شما چجوری بود که به همچین ازدواجی رضایت دادی

عزیزم اگه میخواستی پیداش می کردییه مثل هست قدیمیا میگن به زن مرده دختر نده زن طلاقی اگه اومد سگ بندا ...

حرفاتون درسته .ولی میدونی چیه اینکه ازم طلبکارن  زوم میاد وسط دعوای منو شوهرم میگه دخترم حوصلش سر رفته گفته برم خونه داداشم ولی تو نبودی چن روز پیشم خواسته بیاد بازم نبودی خونه جاریت هم ک نمیره چون باهاش قهره 

قشنگ حس کردم برا دخترش ناراحته 😕

من ک خانواده شوهرم هیچ کاری برام نکردن حتی بحثمونم ک میشه مادر شوهرم بهم میگه مگه من دادگاهم یا قاضی 

برو شکایتش کن چرا بمن میگی

بهش میگم شما خانوادشین وقتی اومدین براش خواستگاری ینی از پسرتون مطمئن بودین ک اومدین پسرتونم بی خانواده نبوده 

من اگه نمیرم شکایت کنم چون نمیخوام کارمون ب اونجا بکشه و کسی خبر دار شه بحث آبرو داریه

چرا بدون پرس و جو ازدواج کردی؟چرا زمانیکه جیزی واست تهیه نمیکردن نمیومدی اعتراض کنی؟همه اینها مقصرش ...

اخه وقتی میگفتم میگفتن بگو شوهرت برات بخره

ب شوهرم میگفتم میگفت ندارم و خانوادم کمکم نمیکنن سادگی هم کردم مثلا میخواستم با شوهرم سازش کنم