2777
2789

من که دوسش نداشتم و حتی از روز اول بهش گفتم واسه اینکه بهت علاقمند بشم اولا خودتو باید بهم ثابت کنی دوما باید بهم فرصت بدی ولی ایشون فقط در مقابل همه حرفها و نظرات و کارهای من  جبهه گرفت و من و از رفتارهاش متنفر کرد ولی اگرهم میخواست با من کل کل نکنه میشد بهترین آدم روی زمین...

در ضمن من خیلی زود عصبی میشم و لی هنوز پنج دقیقه نشده آروم میشم ولی اون از همین عصبانیت من کینه به دل میگرفت و چندین روز باهام قهر بود و تو این چند روز به من فرصت میداد که قشنگ بخاطر همین قهرش از زندگی باهاش متنفر بشم و به جدایی فکر کنم -

خانوادش که اومدن: مامانش جای اینکه بخواد مشکلاتمون و حل کنه گفت پسرم عروسم و بیشتر از من دوست داره و بحث میون خانواده ها بالا گرفت و به این نتیجه رسیدن که ما باید از هم جدا بشیم

در ضمن من ماشین دارم و ماشین دست همسرم بود و وقتی که قرار شد ما ازهم جدا بشیم

بابام بهش گفت سوئیچ ماشین و بده اونم بهش برخورد و سوئیچ و پرت کرد تو سینه بابام و بعد هم حمله کرد به دست من و گفت حالا که ماشین و میگیری طلاهایی که واست خریدم و بده ببرم و در همین حین پدرشوهرم یه کشیده زد به شوهرم و مامانش یهو غش کرد و بیهوش شد

حالا تصور کنین جه اوضاعی بود-من فقط گریه میکردم و مامانم نفرین همسرم میکرد و بابامم هول شده بود و داداشم زنگ زد آمبولانس اومد ولی وقتی اومد دکتره به داداشم و خواهرم گفته بود این خانم اصلا هیچیش نیست و همش ادا و اطواره ولی خلاصه از زمین بلند نشد تا همگی رفتیم بیمارستان و سرم زدن و سه چهار ساعت معطل شدیم ولی من نمیدونستم که دکتر گفته ادا و فیلمه و خیلی گریه کردم -از بیمارستان ک اومدیم بابام و داداشم گفتن چون شما سر چیزهای الکی بحث میکنید و چون خدا رحم کرده و اتفاقی واسه خانم نیافتاده بیا همراه شوهرت برو خونه پدرشوهرت و چون مادرشوهرت مریضه ازش مواظبت کن و کدورت ها رو بریزید دور و از اول شروع کنید و منم رفتم و فقط یه هفته همه چی خوب بود و دوباره روز از نو و روزی از نو ....

باز آخر شهریور سر همین ماشین دعوامون شد و حدود ده روز با من حرف نزده بود و بعد از ده روز گفت مدارک ماشین و بده میخوام برم جایی کار دارم و منم گفتم سوئیچ و بده چطوریه که خودم بدم ولی ماشینم خوبه ؟!!!و قهر کرد رفت و اواسط مهرماه با پادرمیونی خواهرم حدود 10 روز آشتی بودیم و من تو این ده روز خداشاهده حتی یه کلمه مخالفت هم باهاش نکردم و حتی گفتم من طلاهاتو بهت میدم برو ماشین بخر و ماشین خودم هم یا میفروشم میدم طلا یا همینطور زیر پای خودم باشه ولی اون باز از اول تا اخر دعواهارو نبش قبر میکرد و سرکوفت و سرزنش میکرد و روز دهم یه مموری ازش پیدا کردم و بهش دادم گفت تو خودت از فلان جا برداشتی و تهمت زد بهم و دعوامون شد و یه سیلی بهم زد و چهره اش وحشتناک شده بود و همه چی می گفت و هر وسیله شخصی که خونه ی ما داشت و برداشت و رفت و منم گفتم برو به درک و دیگه هرگز نمیخوام ببینمت و باهات زندگی کنم و میرم واسه طلاق و اونم گفت من طلاقت نمیدم شده مهریه اتو تا ریال آخر میدم ولی طلاق بی طلاق

بعد هم مامانم گفت چتونه گفت سمیناز من و نمیخواد و من دارم میرم مامانم گفت تو چی تو اون و میخوای اونم گفت من میخوام ولی اون نمیخواد و رفت و الان از آخرین باری که رفته دقیقا 27 روزه.

منم مهریه امو اجرا گذاشتم و دوبار دادگاه رفتم و پرونده طلاق تشکیل دادم ولی هنوز تو دستمه اما پرونده مهریه ام داره قانونی پیش میره

ازعید غدیر تا الان از خانوادش خبری ندارم و یکبار هم تو زمان آشتی زنگ به پدرشوهرم زدم جوابمو نداد. تو این مدت یکبار همسرم رفته خونه خواهرم و گفته که من سمیناز و دوست دارم و میخوامش شما برو راضیش کن بریم مشاوره

ولی من گفتم اولا باید بابام اجازه بده و اگه بابام بگه نه منم جوابم نه هست بعدش هم مشاوره واسه وقتی هست که شما متعهد بشی که تمام مشکلات مالی و یا لااقل مشکل خونت و حل میکنی واسه گرفتن عروسی چه تصمیمی داری و بعد بریم سر درست کردن اخلاقها

چون تو دعواها میگفت من تا پنج شش ساله دیگه عروسی میگیرم و تا ده ساله دیگه هم شد خونه میخرم یا میسازم و نشد هم که نشده

عزیزدل، این زندگی تلخ و سخت رو چرا باید ادامه بدی ؟؟

چرا جوانی و امید و آرزوهات رو باید با این مرد تباه کنی ؟؟

من به شخصه با این توصیفات شما _ با فرض اینکه کاملا یک طرفه هست و همسرتون هم از شما کاملا شاکیه به دلایل منطقی _ چیزی که می بینم یک زندگی کاملا اشفته و تلخ هست...

حتی اگر مشاور و خانواده هم از من بخوان به هیچ وجه به این زندگی ادامه نمیدم...

یک بار زندگی و عمر دارم و سال های جوانی و شاید همه عمرم رو برای درست کردن این مرد و زندگی هدرش نمیدم...

ارنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد... تو که با منی همیشه، چه تری چه لن ترانی

بنظرمن جفتتون برین پیش مشاور هرد مشکلاتی دارید که باید حل بشه رفتار شماهم بعضی جاها درست نبوده

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان عقدی؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزیزم این زندگی تلخ و سخت رو چرا باید ادامه بدی ؟؟ چرا جوانی و امید و آرزوهات رو باید با این مرد تب ...

من که مورد خیلی بد و حادی تو شوهرش ندیدم.مشخصه هردوشون رفتارای بدی دارن و حرفا و رفتارایی که باعث دعوا و بگومگو میشه .بنظرمن خانومم تاحدودی مقصره و با مشاور میتونن این رفتارارو ترک کنن وگرنه شوهرش نه هیزو خائنه نه دست بزن داره نه معتاده و نه خیلی چیزای دیگه که نشه درست کرد زندگیو

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖

چقدرعزیزم بحث وکشمکشاتون جدی میشده سرچیزهای ساده

بنظرمن طلاق آخرین وآخرین راهه..ضمن اینکه تبعاتش خوب نیس واسه زن بخصوص

حتما یک فرصت بده به خودتون وتوهم اگه دیدی داره تلاششومیکنه ومصممه سعی کن این حس علاقه رابه وجودبیاری

امااگه دیدی فقط توی حرفه دیگه ول کن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

اخه تا وقتی کسی و دوست نداشته باشی نمیتونی برای حل مشکلات واری انجام بدی مخصوصا اینکه حرمتا برداشته شده و پا توی دادگاه گذاشتی پدر مادر اون به جای اینکه بزرگتری کنن دارن دامن میزنن به مشکلات

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من که مورد خیلی بد و حادی تو شوهرش ندیدم.مشخصه هردوشون رفتارای بدی دارن و حرفا و رفتارایی که باعث دع ...

خب ما دیدگاه هامون با هم متفاوت هست عزیزم

من مورد حاد و بد رو صرفا خیانت و اعتیاد نمی بینم 

رفتارهای تند و توهین امیز ایشون رو من به شخصه به هیچ عنوان از همسرم نمی پذیرم و لزومی نمی بینم بخوام جوانیم رو هدر بدم برای اصلاح یک فرد...

اخلاق های تند و اهانت امیز این مرد سال ها در وجودشون نهادینه شده و به این راحتی ها اصلاح نیمشه

ضمن اینکه، اهانت و تندی با خانواده برای من از خط قرمز هایی مانند اعتیاد هم بسیار سنگین تر هست...

ارنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد... تو که با منی همیشه، چه تری چه لن ترانی

من هیچ وقت به کسی نمی گم جدا شید و مخالف طلاق هستم 

ولی شما الان عقد هستید وضعیتت اینطوره وای به بعدش 

خودتم میگی دوسش نداشتم و ندارم و خانواده های هر دو طرف هم اومدن وسط ماجرا مطمینی باش در اینده نظر میدن توی زندگیتون 

اگه از نظر روحی آسیبی نمیبینی میتونی بهش فکر کنی 

خب ما دیدگاه هامون با هم متفاوت هست عزیزم من مورد حاد و بد رو صرفا خیانت و اعتیاد نمی بینم  ر ...

اخه دوستمونم رفتار تند داشتن 😊اینجوری با هیچکس نمیشه زندگی کرد .یه سری کارای ایشون بنظرمن خودش زمینه ساز مشکل شده

چقدر زود طلاق می گیرید فکر می کنید زندگی بعدی حلوا پخش می کنن همینه زندگی زن باید زندگی رو بتونه مدیریت کنه و بسازه همه که میگن مردها بچه اند اگه شوهرتو دوست داری ادامه بده ولی اگه از اول دوستش نداشتی برای چی باهاش ازدواج کردی خوب حالا هم باز هم بخواهی ادامه بدی بدون اینکه هیچ عشقی تو وسط نباشه امکان پذیر نیست 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

من شرایطم شاید صد پله بدتر از تو باشه اما دارم عین یه مرده متحرک زندگی میکنم. اگر یکی پشتم بود از خانوادم طلاق میگرفتم ولی افسوس که پشت در بسته خونه پدرمم. 

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺