2777
2789
عنوان

رفتار عجیب خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 43 پست
تا تو باشی دیگ تو خیابون شماره ندی ب کسی😂ولی خیلی ریلکسی افرین من اگ بودم میگفتم تف ب این بخت و اقب ...

اخه تو ابن یک ماه دو تا خواستگار این مدلب داشتم بکی اومد دم در خونمون از شما خیلی تعریف شنیدیم داداشم بازاریه عمده فروشه چند تا خونه داره خیلی خانواده دوسته من قبول نمیکردم که مامانم گفت بدبخت دیگه چی میخوای اقا اومدن پسره به زور اومد تو خونمون بعد قیافه زشت رفتارش زشتتر که مثلا من به زور اومدم قصد ازدواج ندارم دیگه عادت کردم😂

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
اخه تو ابن یک ماه دو تا خواستگار این مدلب داشتم بکی اومد دم در خونمون از شما خیلی تعریف شنیدیم داداش ...

وای خدا . من ک اصلا کسیو راه نمیدم خونه انقد ک استرسیم فقط وقتی معرفی میکنن اول میگم عکسشو ببینم بعد میگم ن😂

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباش دیگ ندیدی؟واقعا خیلی عجیبه

نه میخوام برم دم مغازش بگم حاج اقا پسرت قصد ازدواج نداره اصرار نکن بگم بنظرت یا گناه داره خیلی مرد خوب و مظلومیه میترسم ناراحت و سرافکنده بشه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

این اتفاق برای منم افتاده طرف چندهفته پیگیر که شماره بده منم مامانم اجازه نداده بود که شماره بدم بعد دیگه گفت زنگ‌بزن مادرت من اجازه میگیرم واینا 

بعد حرف با مامانم دیگه شماره رو دادم 

دقیقا هفته بعد که منو دید کم محلی کرد من چون چشم توچشم شدیم سلام کردم ولی محل نداد 😂

فازشون رو نمیدونم واقعا 

نمیخای بیای خاستگاری بگو کنسل شده چرا دیگه جواب سلام نمیدین  زشته

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

وای خدا . من ک اصلا کسیو راه نمیدم خونه انقد ک استرسیم فقط وقتی معرفی میکنن اول میگم عکسشو ببینم بعد ...

کار خوبی میکنی منم قبول نمیکنم بخاطر مادرم که ناراحت نشه قبول میکنم

این اتفاق برای منم افتاده طرف چندهفته پیگیر که شماره بده منم مامانم اجازه نداده بود که شماره بدم بعد ...

مردم رد دادن جدی نگیر 

اخه پسرا الان ازدواج نمیکنن خانواده ها مجبورشون میکنن این اتفاقا میفته

نه میخوام برم دم مغازش بگم حاج اقا پسرت قصد ازدواج نداره اصرار نکن بگم بنظرت یا گناه داره خیلی مرد خ ...

نبابا ول کن پیشو نگیر

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

مردم رد دادن جدی نگیر اخه پسرا الان ازدواج نمیکنن خانواده ها مجبورشون میکنن این اتفاقا میفته

دقیقا 

این جورادما اول باید بشینن با پسرشون حرف بزنند بعد بیفتن دنبال دختر مردم 

من که برام مهم نیست بلاخره هرادمی یک روز ازدواج میکنه 

دقیقا این جورادما اول باید بشینن با پسرشون حرف بزنند بعد بیفتن دنبال دختر مردم من که برام مهم نیست ب ...

من که الان دنبال پول بیشتری دربیارم مردای الان مرد نیستن سنم بالا رفته اینو فهمیدم قبلا اینطوری فکر نمیکردم

من که الان دنبال پول بیشتری دربیارم مردای الان مرد نیستن سنم بالا رفته اینو فهمیدم قبلا اینطوری فکر ...

دقیقا مامانم میگه دوران قدیم میگفتن بزن پشت پسراگه خاک داشت مرد زندگیه من اینجوری با بابات عروسی کردم الان تا میگی فلان میگن پسرمن حساسه و نانازی نمیتونه 

منم اشتباه کردم همون ۲سال پیش دیپلممو کامل نگرفتم 

الان دارم امتحانشو میخونم بدم برم دانشگاه هرچقد مستقل باشی بهتره

دقیقا مامانم میگه دوران قدیم میگفتن بزن پشت پسراگه خاک داشت مرد زندگیه من اینجوری با بابات عروسی کرد ...

اره باید مستقل بود چه با ازدواج چه بی ازدواج 

افرین موفق باشی

این پسره قصد ازدواج نداشته ، به زور خانواده اومده یا اینکه کسی دیگه دوست داشته.

خانواده شم کم شعورن زنگ بزنن بگن شرمنده منصرف شدیم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
وا خب خبر بده 😂فکر کن لباسامو پوشیدم اماده ام زنگ خونه رو بزنه برم سوار ماشینشون بشم

میگم شاید تصادف کرده بردنش بیمارستان نتونسته خبربده

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️