2777
2789
عنوان

رفتار عجیب خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 43 پست
بخدا قبول نمیکردم به زور ازم خواست شماره بدم بیان اخه وقتی مادرش زنگ زد پسرش پشت تلفن صداش میومد که ...

مطمئني صدای پسره بود صدای باباش نبود؟ 

درکل به اینا امیدی نیست منتظر نمون 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

شاید خدای نکرده اتفاقی افتاده زودگاردنگیر

وا خب خبر بده 

😂فکر کن لباسامو پوشیدم اماده ام زنگ خونه رو بزنه برم سوار ماشینشون بشم 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب خبر بده 😂فکر کن لباسامو پوشیدم اماده ام زنگ خونه رو بزنه برم سوار ماشینشون بشم

ارایشم کردی؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

مطمئني صدای پسره بود صدای باباش نبود؟ درکل به اینا امیدی نیست منتظر نمون

من اصلا امیدوار نبودم اصلا برام مهم نبود عصبانیتم این بود من خسته از سرکار اومدم لخاطر این بیشعورا اماده شدم 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
چه خوب که همین اول خودش بهت نشون دادمن قبلا ناراحت میشدم ولی حالا میبینم هر اتفاق این مدلی مدلی می ا ...

من اصلا ناراحت نشدم فقط از وقتی که گزاشتم اماده شدم ناراحت شدم

ارایشم کردی؟

لعنتی عاشق سوالت شدم 😂 من کم ارایش میکنم زیاد دهل ارایش نیستم

لعنتی عاشق سوالت شدم 😂 من کم ارایش میکنم زیاد دهل ارایش نیستم

اخه من حساسم اگر آرایش کنم و یکی کنسل کنه میخام لهش کنم😂😂 حیف میکاپ

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

به کتف چپت

😂😂😂 👍

چه ساعتی گفته میاد دنبالت؟اخه منم شوهرم قرار اولمون البته خب ماهمدیگه رو میشناختیم ولی اینکه باهم صحبت کنیم بار اولش قراربود ساعت سه بیاد دنبالم دانشگاه دیر کرد من دیگ اومدم برم سرکلاس بعدیم ک دیذم اومدوگفت دنبال گل فروشی اینا بوده وگویا ارایشگاه بوده معطل شده شماهم یکم صبر کن شاید کاری براش پیش اومده

امروز؟

ساعت چن؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اخه من حساسم اگر آرایش کنم و یکی کنسل کنه میخام لهش کنم😂😂 حیف میکاپ

😂😂😂👍 نه خداروشکر حتی ریملم نزده بودم یه خط چشم کم با کرم و رژگونه و رژ  خیلی لایت ولی اونروز سرمم درد میکرد خیلی خسته بودم وقت گزاشتم اماده شدم نشستم رو مبل واااای تصورشو بکن ۸ شب قرار بود بیان ساعت شد ۹ به مامانم نگاه کردم خندیدم ولی حرصم دراومد مبتونستم برم بخوابم

😂😂😂👍 نه خداروشکر حتی ریملم نزده بودم یه خط چشم کم با کرم و رژگونه و رژ خیلی لایت ولی اونروز سرم ...

تا تو باشی دیگ تو خیابون شماره ندی ب کسی😂

ولی خیلی ریلکسی افرین من اگ بودم میگفتم تف ب این بخت و اقبالم🫤

امروز؟ساعت چن؟

دو روز پیش ساعت ۸ شب😂 هنوزم زنگ نزدن معذرت خواهی بکنن

دو روز پیش ساعت ۸ شب😂 هنوزم زنگ نزدن معذرت خواهی بکنن

باباش دیگ ندیدی؟

واقعا خیلی عجیبه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️