2777
2789
عنوان

برای از بین بردن جای جوش و زخم

151 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ...ی سوال داشتم لطفا کسی چیزی اطلاعاتی داره در اختیارم بزاره ..ممنونتون میشم 

من ی مدت ی بیماری گرفتم کل بدنم جوش های ریز زد خارش هم داشت من خاروندم زخم شد .الان اونا رفتن ولی جاش مونده لک شده رنگ پوستمم تیره اس اینم بدتر تیره کرده ..بیشتر کمرم بازوم ساق دستم هست ..الانم پوست لک های سفید میزنه ..

از چ کرمی یا داروی استفاده کنم اینا برطرف بشن خیلی رو اعتماد بنفس تاثیر گذاشته😔

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دستم لک اسکار جوش داره 

اولا که میدونی لیزر خوبه 

اما من خودم نمینوتستم هزینه زیاد کنه کرم ضد لک و روشن کننده سنیره خریدم میتونم بگم بعد هفت روز اثرشو‌نشون داده بعضی قسمت ها رفتن بعضی قسمت ها کم رنگ شدن و دارم هرروز استفاده میکنم

منم دستم لک اسکار جوش داره اولا که میدونی لیزر خوبه اما من خودم نمینوتستم هزینه زیاد کنه کرم ضد لک و ...

اره دوست خوبم محصولات سنیره واقعا عالیه من استفاده کردم رو پوستم جواب داد واسه صورتم 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

واقعیتش من از حیونا این بیماری رو گرفتم ..اسمش اکتیماس