2777
2789
عنوان

موی بلندو چطوری میشورین

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 40 پست
آره اینکارا رو میکنم ولی خیلی تاثیر نداره . میره روی مخ آدم😝 یه سری موهام رو بافتم و رفتم حموم خیلی ...

منم یه بار اینکار رو کردم باور کن تا مرز گریه رفتم تا شونه کردم 🤣🤣

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهام 90سانته 

قبل حموم اول شونه میکنم بعد گوجه ای میبندن اول بدنمو میشورم 

بعد موهامو باز میکنم دو بار شامپو میزنم 

بعد میرم زیر دوش خودش صاف میشه بعدم گوجه ای میبندم 

میام بیرون با حولع خشک میکنم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

چه زیبا ☺️ واسه منم یکم بلند تره . بمونید برای هم😁

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
۱.اول موهاتو وقتی خشکه به دو دسته تقسیم کن بعد برو زیر دوش تا خیس بشن دمای آب ولرم رو به خنک بهترین ...

دستت شما درد نکنه ممنون بابت توصیه ها😘😘😘❤️❤️

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
موهام 90سانته قبل حموم اول شونه میکنم بعد گوجه ای میبندن اول بدنمو میشورم بعد موهامو باز میکنم دو با ...

بمونید برای هم😁 این خوبه ممنون از توصیه اتون . فقط یه جیزی موی خیسو گوجه ای میبندین نمیرزیزه؟

منم یه بار اینکار رو کردم باور کن تا مرز گریه رفتم تا شونه کردم 🤣🤣

😂😂🙌

اول کف سرمو خوب میشورم با نوک انگشتام حسابی همشو میسابم😅 ولی موهامو همونطوری اویزون به شامپو میریزم کف دستم از بالاترین نقطه ساقه ی مو دستمو میکشم تا پایین شامپویی بشه بعد موهامو میگیرم لای دستام دستامو میکشم بهم همه موهام همین کارو‌میکنم اصلا به موهام چنگ نمیزنم ماسک مو میزنم دستمو میکشم لای موهام 

ایشالا ک خیره

آره اینکارا رو میکنم ولی خیلی تاثیر نداره . میره روی مخ آدم😝 یه سری موهام رو بافتم و رفتم حموم خیلی ...

من بعدانجام  اینکاری ک میگی برا باز شدن گره هاش رفتم کراتین کردم البته من استخر رفتم بافتم اینطوری شد

ایشالا ک خیره

اول کف سرمو خوب میشورم با نوک انگشتام حسابی همشو میسابم😅 ولی موهامو همونطوری اویزون به شامپو میریزم ...

متشکرم عزیزم ❤️❤️

بمونید برای هم😁 این خوبه ممنون از توصیه اتون . فقط یه جیزی موی خیسو گوجه ای میبندین نمیرزیزه؟

میریزع اما خوب عادیه

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆