2777
2789
عنوان

اونایی که برای بار دوم باردارن و نگرانن و کلا یه جوری هستن😆، بیان.

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 67 پست
منم همینطورم اما برای اولی هم راحت نبودم . شاید مشکلات اولی رو یادت رفته

اصلا مشکل نداشتم سر اون

میخوردم و میخوابم

ویار هیچی

18 کیلو اضافه کردم

الان انقدر گرسنمه ولی به هرچی فکر میکنم میبینم میلم نمیکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولم دوسالو هشت ماهشه حس میکنم دارم بهش ظلم میکنم عذاب وجدان گرفتم نميدونم چیکار کنم به هرکی ميگ ...

به نظر من فاصله کم باشه خیلی بهتره دختر من الان نه سالشه تازه باردار شدم الان دیگه نه حوصله بچه دارم نه اعصابشو،  همش میگم کاش همون موقع دو تا پشت سر هم بچه میاوردم

وای خدا ناشکری نمیکنم ار عید خاستم اقدام کنم بنا به دلایلی نشده تا حالا اقدام کنم ايشالا آذرماه میخام برم اقدام من سر اولی ویار نداشتم یعنی ممکنه سر دومی هم نداشته باشم خیلی وحشت دارم جاریم ویار داشت همش در حال عوق زدن بود خیلی اذیت شد مدام حالت تهوع من خیلی نازک نارنجی هستم کلا تو عمرم دوبار بالا آوردم اونم سرماخورده بودم بجه بودم انگار زندگیم ميومد جلو چشم یادش ميفتم بیچاره اونهايي ویار داشتن یا دارن چی میکشن 

بچه اولم دوسالو هشت ماهشه حس میکنم دارم بهش ظلم میکنم عذاب وجدان گرفتم نميدونم چیکار کنم به هرکی ميگ ...

اصلا ذره اي شك نكن آدم يا اصلا به بچه دار شدن فكر نكنه يا اگه بچه دار شد دوتاشو با فاصله كم بياره والا بچه ها تو چهار متر آپارتمان افسردگي گرفتن هفته اي يه بارم  برن بيرون بعضي ها انقدر خود خواه ان واسه راحتي خودشون فورا ميگن نه شرايطش نيست حالا يه عده واقعا ممكنه شرايط اقتصادي يا روحي مناسبي نداشته باشن ولي اينكه بگي خونه ندارم ماشين ندارم من قبول نميكنم بچه خدا روزيش با خودشه خونه و ماشين ميشه بعدا خريد ولي بچه ديگه نميشه

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته
به نظر من فاصله کم باشه خیلی بهتره دختر من الان نه سالشه تازه باردار شدم الان دیگه نه حوصله بچه دارم ...

منم همش همينو ميگم با خودم گاهی فکر میکنم ديگه اعصاب ندارم حوصله ندارم هي میرم عقبتر حوصلم بیشتر بوده 

وای خدا ناشکری نمیکنم ار عید خاستم اقدام کنم بنا به دلایلی نشده تا حالا اقدام کنم ايشالا آذرماه میخا ...

من سر اولی خیلی راحت بودم هیچی از بارداری نمیفهمیدم ولی الان روزگارم سیاه شده، ایشالا برای شما اینطوری نباشه

منم همش همينو ميگم با خودم گاهی فکر میکنم ديگه اعصاب ندارم حوصله ندارم هي میرم عقبتر حوصلم بیشتر بود ...

آره دیگه هر چی سن میره بالا حوصله آدم کمتر میشه اگه میخوای بچه دار بشه زودتر اقدام کن

من بيچاره فقط لک بينى دارم نميدوم چى ميشه دکنر شياف داده,  منم سر اولى اصلا اطلاعات زياد نداشنم استرس نداشتم در عوض حالم افتضاح بود هرچى بزور يه لقمه ميخوردم بالا مياوردم الان همش ميگم نکنه باردار نيستم چون ويار ندارم ولى انقد استرس دارم که چرا اينجورى شد اونجورى شد همش سرچ ميکنم و هى ترسم بيشتر ميشه

خدايا عشق تو برام کافيه منو ببخش!