2777
2789
عنوان

خواب برمن حرام است😪

230 بازدید | 12 پست

از وقتی یادمه باید صبحا زود پا میشدم یادم نمیاد هیچوقت صبح خوابیده باشم الانم از پنج چهل پنج بیدارم البته من بخوابمم نهایت تا هفت نیمه🫠

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا ۱۱.۱۲گاهی ۱میخوابم نصف روزم به فنامیره به کارامم نمیرسم.کاش آدم کم خوابی بودم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

منم کلا سحرخیزم و صبح زود بیدار میشم.

الان چندین ساله که یادم نمیاد یکسره تا ۸ و ۹ صبح خوابیده باشم.

مثلا امشب ساعت ۳ بیدار شدم و گلاب به روت رفتم دستشویی و دوباره خوابیدم و ۵ دیگه کلا بیدار شدم.

سعی کن شبها زود بخوابی که حداقل ساعت خواب خوبی داشته باشی.من مشکلی با این سبک ندارم و راضی ام چون مشغله م زیاده.

من تا ۱۱.۱۲گاهی ۱میخوابم نصف روزم به فنامیره به کارامم نمیرسم.کاش آدم کم خوابی بودم

احتمالا دیر میخوابی

منم چند وقت پیش همین حدودا بیدار میشدم و جالبیش اینه تا یچیزی میخوردم باز خوابم میومد و دوباره میگرفتم میخوابیدم.کلا از خودم بدم اومده بود کسل و بیحال و...شده بودم

الآن زود پا میشم ولی متاسفانه بعده صبحانه یکی دو ساعت میخوابم که اونم دارم دو روزه تلاش میکنم که نخوابم😅

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
احتمالا دیر میخوابیمنم چند وقت پیش همین حدودا بیدار میشدم و جالبیش اینه تا یچیزی میخوردم باز خوابم م ...

اره متاسفانه شبا دیر میخوابم از سکوت و ارامش شب لذت میبرم درطول روز با بچها خبری از این آرامش نیست

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫