2777
2789

کیست هموراژیک دارم و دکتر گفت اگه بچه میخوای باید عمل شی قرصاهم جواب نداد گفت جلوی بارداریتو گرفته بخدا دیگ کم اوردم 💔میشه بگین شما کیست داشتین یا اگه درمانی دکتر خوبی سراغ دارین بهم بگین دعاتون میکنم 🥺😔

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یه نفر بهم گفته بود خطرناکه اما جدی نگرفتم ماشاالله اینقد درد دارم نمی‌دونم کدومو برطرف کنم تنبل ...

برو دکتر هیچی از سلامتی خودت مهم تر نیست دنبالش برو حتما منکه طب سنتی هم رفتم شیاف داد بهم حتی کیست دفع کردم اما هنوز باردار نشدم سرماه میرم سونو ببینم چخبره کم بدبختی داریم اینم روش

برو دکتر هیچی از سلامتی خودت مهم تر نیست دنبالش برو حتما منکه طب سنتی هم رفتم شیاف داد بهم حتی کیست ...

والا رفتم 

دکتر زنان بهم قرص جلوگیری داد ۴ بسته خوردم دیگه ادامه ندادم 

دکتر پوست و مو هم باز بهم قرص داد ک برای تنبلی عالیه 

اما چون اون خانمه ک گفت کیسته مهم نیست منم سرد شدم در رابطه با کیست گفتم خب حتما خودش دفع میشه 

حتمااا دوباره میرم سونو میدم

سایزش چنده‌؟منم دارم ۳ سانته دکتر گفت دارو نمیخاد اصلا

از من بزرگ بود اخرین بار که رفتم سونو یادم نیست سایزشو عزیزم بدبختی اینه یکی دوتا نبود که دفع شد ۵ تا کیست دفع شد ولی دردا هست این ماه میرم سونو

والا رفتم دکتر زنان بهم قرص جلوگیری داد ۴ بسته خوردم دیگه ادامه ندادم دکتر پوست و مو هم باز بهم قرص ...

اره برو سونو ببین در چه وضعیتی هست رحمت گلم

من ۱۷ سالمه.. با درد شدید مث درد اپاندیس فهمیدم دارم چن بار سونو دادم ولی گفتن خونریزی کرده از بین ر ...

خطرناک که نه بهم گفت اگه میخوای باردار بشی بیا عملش کنم چلوی بارداری رو میگیره خطرناک وقتی خطرناکه که بزرگ باشه بهش ضربه بخوره و بترکه تو شکم و خونریزی کنه که دیر بجنی از دس رفتی اینو دکتر بهم گفت 

خطرناک که نه بهم گفت اگه میخوای باردار بشی بیا عملش کنم چلوی بارداری رو میگیره خطرناک وقتی خطرناکه ک ...

وای من زنده موندم هنوز😂بلایی نیس سرم نیومده باشه ببین کی افقی شم سر یه کیست

وای من زنده موندم هنوز😂بلایی نیس سرم نیومده باشه ببین کی افقی شم سر یه کیست

ان شاالله که حالت خوب باشه همیشه گلم نه برو سونو ببین وضعیتتو