کیست هموراژیک دارم و دکتر گفت اگه بچه میخوای باید عمل شی قرصاهم جواب نداد گفت جلوی بارداریتو گرفته بخدا دیگ کم اوردم 💔میشه بگین شما کیست داشتین یا اگه درمانی دکتر خوبی سراغ دارین بهم بگین دعاتون میکنم 🥺😔
الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای یه نفر بهم گفته بود خطرناکه اما جدی نگرفتم ماشاالله اینقد درد دارم نمیدونم کدومو برطرف کنم تنبل ...
برو دکتر هیچی از سلامتی خودت مهم تر نیست دنبالش برو حتما منکه طب سنتی هم رفتم شیاف داد بهم حتی کیست دفع کردم اما هنوز باردار نشدم سرماه میرم سونو ببینم چخبره کم بدبختی داریم اینم روش
من ۱۷ سالمه.. با درد شدید مث درد اپاندیس فهمیدم دارم چن بار سونو دادم ولی گفتن خونریزی کرده از بین ر ...
خطرناک که نه بهم گفت اگه میخوای باردار بشی بیا عملش کنم چلوی بارداری رو میگیره خطرناک وقتی خطرناکه که بزرگ باشه بهش ضربه بخوره و بترکه تو شکم و خونریزی کنه که دیر بجنی از دس رفتی اینو دکتر بهم گفت