2777
2789
عنوان

چجوری به دوستم بگم پولم پس بده

902 بازدید | 51 پست

حدود ۲ماه پیش بهم گفت ۴۰۰تومن داری بهم بدی هفته دیگه بهت برمیگردونم؟

گفتم اره..واسش ریختم..الان ۲ماه میگذره اصلا به رو خودشم نمیاره..وقتی بهش میگم بیا پیشم میگه پول اسنپ ندارم بعد زود به زود یا میره کاشت ناخن یا لباس میخره

همین دیروز رفته بود موهاشو کراتینه کرده بود

خداشاهده من خسیس نیستم.حتی وقتی جایی من پول همراهم نبود و اون سهم منو حساب میکرد من بعدش ۵.۴ هزارتومن بیشتر از اون پول واسش میریختم

۴۰۰تومن شاید چیزی نباشه ولی ماهممون داریم تواین اوضاع زندگی میکنیم دیگه.

من یه شهر دیگه دانشجوعم..دانشگاهمم ازاده

الان همه خرجم گردنِ بابامه..دوست ندارم تواین اوضاع بهش فشار بیارم واس همین حتی قید خیلی از خرجای اصلیمم زدم

الانم به اون ۳۰۰تومن نیاز دارم..ولی نمیدونم چطوری بهش بگم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلیپ بدهی مال مرداست وبفرست براش😂😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
300 یا 400بگو عزیزم لطفا پولم برگردون نیازش دارم

نه ۴۰۰

اشتباه تایپی شده

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

چرا انقد همه‌چیو سختش میکنین ؟

خیلی راحت بگو عزیزم من پول لازمم اگه ممکنه اون ۴۰۰ تومنیکه بهت قرضداده بودمو‌ بزن برام.

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

هروقت دیدی انلاین هست مستقیما بهش پیام بده که وقتی خوند مشخص باشه تیک خورده 

فردا نگه ندیدم پیامتو 

بگو دستم خالیه یا وسیله برای دانشگاه و درس نیازمه یا تولد خواهرمه و … لطفا پول رو واسم بزن

یکی از سخت ترین کار های دنیاست

خیلییی

لازمش داشتم وگرنه ادم اینجوری نیستم من