2777
2789
عنوان

چجوری به دوستم بگم پولم پس بده

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 51 پست

من یه رفیق دارم اینجوریه که هی از هم پول قرض میکنیم بعد هربارک بهم پول میدیم می‌زنیم جا بدهی قبلیامون

اینجوری هیچوقت نه اون بدهکار منه نه من بدهکار اون 

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 

شماره کارت خواهرت بهش بده بگو خواهرم برام چزی گرفته باید پولشو بهش بدم بدشانسی تو کارتم نیست اگر برات مقدروه شما ۴۰۰ تومنو بریز به کارتش..

یا بگو عزیزم ۴۰۰ تومنی که دوماه پیش قرض کردی رو میتونی بخم بدی گفتم شاید یادت رفته وگرنه این پولا که ارزشی ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 2 ماهه 800 دادم به دوستم هنوز نداده😑😑دو هفته پیش بهم گفت فعلا ندارم اصلا انگار نه انگار ولی در ...

اره بخدا منم درس عبرت شد واسم که دیگه خل نشم وقتی میخوام باهاش تصویه کنم بی خودی بیخودی ۵تومن ده تومن نذارم روش

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

بگو یه چیز دیدم فلان‌ قیمت دویست تومن کم دارم اگ پولی ک دادم بهت رو لازم نداری بهم برگردون.زودتر نگی ...

روم نمیشه🤧

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

خیلی راحت بگو‌پول کم اوردم اگر میشه بهم پس بده البته که اینجور ادم پس نمیده

نمیدونم

ببین اگه گفته بود ۱ سال دیگه بهت میدم چیزیم نبودا چون گفت هفته ی دیگه و الان بدو بدو دنبال لباس جدید واس دانشگاه و کراتینه ی مو و... هست زورم اومده

تازه یه چندهفته پیش یه کاری داشتم دوهفته بود مدام بهش میگفتم بیا دنبالم بریم

هی بهونه میوورد..اخرشم مامانش زنگ زد گفت پول اسنپ نداره که بیاد

ی شماره کارت از شخص دیگه بفرست براشبگو بی زحمت همون پول رو بزن برا این بهش بدهکارم

زشت نمیشه ؟

اخه سوا از دوست صمیمی فامیل نزدیکم هستیم

بگو ۴۰۰ تومن ازم گرفته بودی رو میدی میخوام کتاب بخرم پول کم دارم وبه شدت الان نیاز دارم وگرنه اصلا ...

اگه گفت الان ندارم چی؟

میدونم دوباره یادش میره

هروقت دیدی انلاین هست مستقیما بهش پیام بده که وقتی خوند مشخص باشه تیک خورده فردا نگه ندیدم پیامتو بگ ...

من پیامکم(اس ام اس) هم بهش بدم خیلی وقتا جواب نمیده چه برسه به برنامه های دیگه

اگه گفت الان ندارم چی؟میدونم دوباره یادش میره

بگو ببخشید میتونی از کسی بگیری برام چون واقعا  نیازمه ایشالا برات جبران میکنم چون باید کتاب رو حتما بگیرم پدرمم دستش خالیه روم نشد بهش بگم

من یه رفیق دارم اینجوریه که هی از هم پول قرض میکنیم بعد هربارک بهم پول میدیم می‌زنیم جا بدهی قبلیامو ...

خب همه مثل هم نیستن

من هروقت از این قرض گرفتم به ۲۴ ساعت نکشیده پسش میدم

چون میدونم اکثر مواقع دستش خالیه..اما اینم واقعا زوره که تو بدهی داشته باشی بری خرج ارایشگاه کنی

من یکی بهم ۷ میل بدهکاره دوساله گرفته هرروز میگم بده میگه ندارم

وایییی چقدد بده

چجوری ۷ میلیون دادین شما

بگو ببخشید میتونی از کسی بگیری برام چون واقعا نیازمه ایشالا برات جبران میکنم چون باید کتاب رو حتما ...

این خوبه

مرسی واقعا