2777
2789
عنوان

چجوری به دوستم بگم پولم پس بده

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 51 پست
بعد بگو کی میتونی بزنی براش؟برا همون روز قول بدم بهش

اینم خوبه

حالا فردا میگم ببینم چی میگه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا زشت چیبعدشم حساب حسابهدیر میگی بهش اخر کهنه میشه دوباره ازت پول میگیره خخخ

دیگه بهش نمیدم

ولی خب هرچی بگذره ارزش اون پول هی صفر و صفرتر میشه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

خریت ۸ تومن بود یه تومنش رو یه هفته پیش با دعوا گرفتم الانم هر روز تا چشم باز میکنم شماره کارت میفرس ...

وایییییی چقد بدند ادمای اینجوری

من بابام تقریبا ۱۲.۱۳ سال پیش از روی خیرخواهی میاد واس یکی از فامیلامون که تازه عروس دامادند وام میگیره به ۲۶۰۰

قسطا رو که همش افتاد گردن خودش از اون ۲۶۰۰

۲تومنشو باهزار زور و تلفن دادن اون ۶۰۰تومنه رو دیگه ندادن تازه اقاهه انقد فوش به پدرم داد..بابامو بدهکارم کرد

یه مدت قهر بودیم اما چون همه ی فامیل هی میگفتند اینا دستشون خالیه گناه دارن و فلان دیگه به زور اشتی کردیم

دستشون خالی نبود..داشتن..منتها مرده بیخودی لج کرده بود نداد دیگه

ببین مثلا ارزشش اینجوری بود که اون زمان دوچرخه ۲۰۰تومن بود بعد ببین با۶۰۰تومن میشد سه تا دوچرخه خرید

پس مادرشم خبر داره بهت بدهکاره اهل پس دادن نیس

نه از بدهیش خبرنداره

ینی فکرنمیکنم

وگرنه مامانش ادم بیخیالی نیس

نفر سوم شخص که بیاد وسطهی میتونی بگیزدی برااااش؟ کشت منو از بس زنگ زد و جوابشو ندادم

ارررره مرسی عزیزم

وایییییی چقد بدند ادمای اینجوریمن بابام تقریبا ۱۲.۱۳ سال پیش از روی خیرخواهی میاد واس یکی از فامیلام ...

دقیقا  اینجور آدما انقدر نون حروم خوردن ک ترسی ندارن از خدا،دو سال پیش ۸ تومن پول ۴ گرم طلا بود دادم بهش هنوزم نداده

دقیقا اینجور آدما انقدر نون حروم خوردن ک ترسی ندارن از خدا،دو سال پیش ۸ تومن پول ۴ گرم طلا بود دادم ...

اررره دقیقا

ینی مرده نمیدونی چیا گفت وقت

مامانم زنگ زده بود خانومش بعد مرده از پشت تلفن داد و قال که داررررم اما نمیخوام بدم چقد اشغالن و فلانن بهمانن

بیان بگیرن ببینن بهشون میدم؟

اصلا نمیدونیا ولی خب بابا من بنده خدا بخشید میگفت ولش کنید دیگه پیشو نگیرید.

تازه این مرده با برادرزن مجردشم همینجوری کرد..بنده خدا برادرزنه رفت یه وام گرفت واس مرده فک کنم ۹تومن همههههی قسطاش افتاد گردن خودش