2777
2789

شده ببینید جواب گرفتن؟ و زخمای دلتون یکم التیام پیدا کنه؟ خفه میشم محض رضای خدا جواب بدین؟ 4ساله فقط خودم و خدام میدونم چی کشیدم

فک میکنم فقط دوچیز میتونه آرومم کنه یکی نجات پیدا کردنم دوم کسایی ک باعث شماتتم شدن جواب بگیرن... 

همین چندروز پیش برای بچه نیوردن حسابی مورد شماتت وسرزنش قرارگرفتم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
همین چندروز پیش برای بچه نیوردن حسابی مورد شماتت وسرزنش قرارگرفتم

خدا ب دلت صبر بده و گره وا کنه، من دیگه ب خدا صبرم سر اومده

بخدا اگر خودکشی گناه نبود میکردم.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ب دلت صبر بده و گره وا کنه، من دیگه ب خدا صبرم سر اومدهبخدا اگر خودکشی گناه نبود میکردم....

نه بابا من پررو ترازاین حرفام خودم نمیخوام حرف دیگرانم برام مهم نیست برای خودت زندگی کن گوربابای حرف مردم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خدا ب دلت صبر بده و گره وا کنه، من دیگه ب خدا صبرم سر اومدهبخدا اگر خودکشی گناه نبود میکردم....

متأسفانه دهن مردم همیشه بازه،مقلا خالم به من می‌گفت بد مادرتو نگو هرچی باشه مادرته باهاش خوب باش  منم بهش گفتم یکی میخواد خود شماهارو نصیحت کنه که مادره پیرومریضتونوحتی یه روز هم نیاوردید پیش خودتون پرستاریشوکنید انداختی زیر دست عروس،اونم ننتون رو انداخت تو انباری بهش آب و غذا نداد تا مرد