2777
2789
عنوان

سوغاتی من و همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 33 پست

20کیلو‌خرما سوغاتی دادی،فکرمیکنم شوخی میکنی.

😑

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

20کیلو‌خرما سوغاتی دادی،فکرمیکنم شوخی میکنی.😑

عزیزم خرما سنگینه 

بیست کیلوش شاید به اسم زیاد باشه 

ولی توی جنوب کسی کمتر از بیست کیلو به کسی سوغاتی نمیده 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
عزیزم خرما سنگینه بیست کیلوش شاید به اسم زیاد باشه ولی توی جنوب کسی کمتر از بیست کیلو به کسی سوغاتی ...

خب اگه اینجوریه ناراحت نباش...

همسایتون که جنوبی نیست!

تو جنوبم نیست که بخوای آداب جنوبی ها رو رعایت کنی..

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️