2777
2789

رد میکنید یا نه؟ از هر لحاظ عالی شکاکم نیست میگه زنمم آزاد میزارم گیر نیستم ولی چون خودش با کسی نبوده میگه میگه مطمئن باشم همسرمم مثل خودمه 

و اینکه به عنوان خواهر کسی که قراره جواب بده نظر شما چیه

والا اگه منو نخورن باید بگم ک طرف ما هنوز رسم و خب انجام میدیم واس همین هنوز عادی

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله قطعا

من خودمم اگه پسر باکره بودم گواهی میخواستم 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

اوکیه بابا شوهر کن بره همیشه خواستگار نریخته که 

حق داره خب 

تاپیک هارو نگاه کن 

دیگ حد و مرزی نمونده

من خودم رفتم دکتر قبل ازدواجم گواهی سلامت گرفتم 

شمام با این آقا کاملا خصوصی برو بدون اینکه خونوادش بفمن

هر چند کار بی اخلاقیه اما میشه راه اومد. اینقدر دیده دخترا با بقیه ان چشمش ترسیده. اگه همه ی مورداش مثبت باشه و تحقیق هم مثبت بوده باشه می ارزه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

گواهی می‌تونه اطمینان بده در مورد اون بخش 

آیا در مورد موارد دیگه هم گواهی میدن؟ بغل بوس و......

به نظرم آدمی که برای اعتماد داشته به گواهی نیاز داره یکم مورد داره شاید الان متوجه نباشید ولی ممکنه ریشه های شکاکی باشه توش