2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا همیشه زنده و سلامت باشن من خودم مربی بدنسازیمخانم ۷۷ ساله هم میاد ورزش میکنه به نظرم ورزش بهت ...

چقدر عالی

بنظرتون میتونه راحت کار کنه؟ شما خودت چند سالته و از کی ورزش میکنی

ببین فککنم بتونن برن. ولی اگه کمردرد یا زانو درد هم دارن اوکیه خود مربی حرکات اصلاحی میده تا درد رفع بشه و مرحله ی بعد تمرینای بیشتر میده

من با زانو درد شدید رفتم بدنسازی ثبت نام کردم همسرم گفت نکن بذار اول دردت رفع بشه ولی من رفتم.

مربیم حرکاتی مختص رفع درد زانو داد خیلی خوب شدم

ببین یه بدن قوی عصای دستت توی پیریه اینو مربیم گفت . اگه واس همسرتون دیر نباشه و ی مربی خوب گیرشون بیاد تو سنین بالاترشون عضلاتشون قوی تره و لرزش دست و اینجور چیزا سراغشون نمیاد

خب پس زیر نظر مربی باشن مربی که اصولی بهشون تمرین بده مشکلی ایجاد نمیشه

یعنی یکی مراقبش باشه؟

من پسر برادرم و دامادم و پسر خواهرم هستن تو همون باشگاهن ولی خب میگم اونا جوونن قوین ممکنه تمرینی کنن براشون راحت باشه بعد برا این بیچاره بد باشه چند ماه از زندگی ساقط بشه

ببین فککنم بتونن برن. ولی اگه کمردرد یا زانو درد هم دارن اوکیه خود مربی حرکات اصلاحی میده تا درد رفع ...

اتفاقا الان بشدت علائم پیری رو داره چه خودم که حالا تو روابط زناشویی دقت میکنم چه تو مسائل روزمره واقعا بلند کردن شاید گونی برنج هم براش غیرممکنه و پا یا کمرش میگیره 

چقدر عالیبنظرتون میتونه راحت کار کنه؟ شما خودت چند سالته و از کی ورزش میکنی

بله هیچ مشکلی نیس ولی قبلش چون گفتین ضعیفن یه دکتر تغذیه برن خوبه بعدشم مشکلشونو به مربیشون بگن معمولا راهنمایی میکنن که بهتره کدوم حرکت رو بزنن 

من خودم ۳۸ سالمه و از ۲۴ سالگی هم به صورت جدی ورزش کردم 

البته حدود چند سال قبلش هم بوده ولی نه جدی 

اتفاقا الان بشدت علائم پیری رو داره چه خودم که حالا تو روابط زناشویی دقت میکنم چه تو مسائل روزمره وا ...

ببین بگو برن حتما با یه مربی خوب بدنسازی مشورت کنن حتما بفرستش. بنظرم هیچوقت واس شروع دیر نیست. من حسرت میخورم کاش زودترا میرفتم بدنسازی خیلی خوبه اخه

تاپیکای قبلتم خوندم بفرستشون حتما 

بله هیچ مشکلی نیس ولی قبلش چون گفتین ضعیفن یه دکتر تغذیه برن خوبه بعدشم مشکلشونو به مربیشون بگن معمو ...

مرسی عزیزم

پس یعنی مثل شما میتونه راحت کار کنه؟

بله عزیزم بشدت ضعیفه ولی خب دکتر میگه نمیرم چون تغییر رویه تغذیه نمیده

مرسی عزیزمپس یعنی مثل شما میتونه راحت کار کنه؟بله عزیزم بشدت ضعیفه ولی خب دکتر میگه نمیرم چون تغییر ...

بله ولی زیر نظر مربیشون باشن 

اتفاقا پزشک تغذیه خیلی کمک کنندس تو این موارد