2777
2789
عنوان

چطور تلافی کنم

97 بازدید | 13 پست

سلام من دانشجو ام و شهر دیگه خوابگاهی هستم و این ماجرا برمیگرده به پارسال که یکی از بچه ها چندین بار از سر لج آبروی من رو توی خوابگاه و حراست دانشگاه و سرپرست ها برد و دقیقا امسال اتفاقی براش افتاد شبیه همون کاری که پارسال با من کرده بود

حالا من فرصت دارم که برم و ابروش رو ببرم و میخوام این کار رو بکنم

نگید بگذر و ببخش چون واقعا به قدری پشت من دروغ گفت که هنوز هم بچه های خوابگاه مثل سابق با من رفتار نمی کنند

حالا چیکار کنم چطور ابروش رو ببرم در حالی که بقیه نفهمند کار من هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هرکی هر کاری هم کنه میندازن گردن تو 

فعلا وقت تلافی نیست 

خودتو بیشتر از چشم می‌ندازی 

بزار زمان بگذره یکم بقیه فراموش کنن یه جوری بهش ضربه بزن که بلند نشه سگ‌ صفت 

الان هرکی هر کاری هم کنه میندازن گردن تو فعلا وقت تلافی نیست خودتو بیشتر از چشم می‌ندازی بزار زمان ب ...

خب من صبر کردم منتظر موقعیت بودم الان حدودا یک سال میگذره از اون اتفاقات و فرصت هم پیش اومده برای من فقط میخوام چراغ خاموش برم جلو اما نمی دونم چطوری