shahrzadshiii مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 116 عنوان ترشحالت بعد رابطه 294 بازدید | 7 پست رابطه دخول نداشتیم و روی واژن چیزی ریخته نشده ولی ترشحات دارم دلیلش چیه ؟ ترشحاست سفید ابکی 1403/08/27 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mom_tired عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 2983 اخه سه هفته یک ماهه اوع فکز کردم بعد رابطه منظورت ترشحات سفید. عفونت شاید باید رف پیش زنان چک کنه نمونه بگیره توبه شکستم🫀🙂
shahrzadshiii مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 116 اوع فکز کردم بعد رابطه منظورت ترشحات سفید. عفونت شاید باید رف پیش زنان چک کنه نمونه بگیره من ترسم بارداری بود بیشتر گفتم نکنه به یه جا چیزی مالیده باشه ولی خب خیلی مراقب بودیم و اصلا نبود ولی توهم زدم
mom_tired عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 2983 من ترسم بارداری بود بیشتر گفتم نکنه به یه جا چیزی مالیده باشه ولی خب خیلی مراقب بودیم و اصلا نبود ول ... اونجور میدونم بعد رابطه مثلا رابطه بدون دخول .... اگه ترشح داشتی مال خودت عادیع ولی بعد چند هفته نه دیگه ازمایش بده بهتره نمونه بگیره توبه شکستم🫀🙂
shahrzadshiii مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 116 اونجور میدونم بعد رابطه مثلا رابطه بدون دخول .... اگه ترشح داشتی مال خودت عادیع ولی بعد چند هفته نه ... عفونت باشه اشکالی نداره بوی بدی نداره خب اگ عفونته چون کمتر شده و بهداشتو رعایت کردم خیلی کم شده
shahrzadshiii مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 116 اونجور میدونم بعد رابطه مثلا رابطه بدون دخول .... اگه ترشح داشتی مال خودت عادیع ولی بعد چند هفته نه ... مرسی ازتون