2777
2789

دوس پسرم ظهر بهم زنگ زد ک قرارمون یادت نره ساعت ۲٫۳ گفتم باشه عزیزم ۲ شد گفتم الان زنگ میزنه ساعت ۳ شد بازم خبری نبود ساعت ۴ شد بازم هیچ انگار نه انگار پیام دادم بهش اسمشو صدا زدم دیدم بعد ۴۰ دقیق ج داده جانم انگار نه انگار چیزی شده منم سین زدمو جواب ندادم ولی اصلا براش اهمیتی نداشت

درضمن من ۱۹ ام اون ۳۰ خورده ای الان واقعا چیکار کنم از دستش خیلی ناراحتم ولی دوس ندارم متوجه شه ک فکر کنه منتظر اون بودم 🫠🫠

داداش شوگر زدی؟

طرف نزدیک ۴۰ سالشه انتظار داری حوصله داشته باشه برا این کارا؟

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیپیکال پسرای ۳۰ ساله همینه 

برو با طیف سنی خودت دوست شو

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

تیپیکال پسرای ۳۰ ساله همینه برو با طیف سنی خودت دوست شو

نمیتونم پسرای ۲۰ خورده ای احساس میکنم خیلی بچه ان هنوز پخته نشدن 

بعد ما باهم خیلی خوبیم نزدیک ۲٫۳ سال باهمیم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

نمیتونم پسرای ۲۰ خورده ای احساس میکنم خیلی بچه ان هنوز پخته نشدن بعد ما باهم خیلی خوبیم نزدیک ۲٫۳ سا ...

اوکی

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

اگه قراره دنبال یکی باشی ک ناز بکشه قربون صدقه بره اهمیت بده برو دنبال همسنای خودت ...

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

اووووف بیا بغلمم🙂‍↔️😂

😭😭😭تو سایت پیدا کردن کسایی ک مث خودمن مث چی سر ذوق میارتمممم