2777
2789

رنگ موهامو بزارم ببینید چیکارکنم

باز دکلره کنم یا ی رنگ بزارم روش

واینکه اگه بخوام دکلره کنم چجوری باید بزارم راهنمایی کنید

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

اگه میخوایی دکلره کنی فویلی انجام بده فقط قسمت بدون رنگو بذار تو فویل به پایه پایین ک رسید در حد چند دقیقه کم پایینم یه دستی بکش ک یک رنگ بشن 

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

اگه میخوایی دکلره کنی فویلی انجام بده فقط قسمت بدون رنگو بذار تو فویل به پایه پایین ک رسید در حد چند ...

یعنی کلشو نزارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوایی دکلره کنی فویلی انجام بده فقط قسمت بدون رنگو بذار تو فویل به پایه پایین ک رسید در حد چند ...

ی

منظورم مشکیاست 

یمنظورم مشکیاست

منم مشکیا رو میگم 

میگم اگه میخوایی بلوند کنی راهش اینه 

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️