2777
2789
عنوان

روزای سختی رو دارم میگذرونم.فقط یه صلوات واسه زندگیم بفرستین.

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 39 پست
حالمم خیلی بده معدم و روده هام ریخته بهم سرماهم خوردم نتونستم برم دکتر. زنگ میزنم مامانم فقط گریه ...

عزیزم گریه کردن که فایده نداره

سعی کن دنبال راه حل باشی

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
سلام بابا 30 میلیون چیز خاصی نیست جور میشه سوره واقعه رو بخون

آجی واسه ما خیلیه

انقدی که داره زندگیمونو از هم میپاشونه.

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالمم خیلی بده معدم و روده هام ریخته بهم سرماهم خوردم نتونستم برم دکتر. زنگ میزنم مامانم فقط گریه ...

یه خانومی اون روز تایپیک زده بود میگفت چند سال پیش یه مرغو 12 بار درست میکرده مثلا یه بار فقط یه گردن و...با پول یارانه زندگی میکردن ولی بعد از چند سال زندگیش کاملا زیر و رو شده بود بعد از هر سختی اسونی هست

آجی واسه ما خیلیه انقدی که داره زندگیمونو از هم میپاشونه.

عزیز دلم شوهر منم ورشکست شده بود،خییییلی روزای سختی گذروندیم ولی بخدا میگذره.الان خودت فک میکنی هیچوقت حل نمیشه ولی اینطورنیست.خدا بزرگه صبوری کن

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

سلام عزیزم میدونم شرایط خیلی سختی داری ولی همیشه در همه حال بگو خدایا راظیم به رضای تو شرایط الان ما هم دقیقا مثل شماس شایدم بدتر کلی بدهی داریم شوهرم تصادف کرده فقط ۳۰میلیون باید دیه بدیم باور کن تقریبا یه ماه نه گوشت نه برنج نه مرغ تونستیم بخریم حالا حالا هم نمیتونیم لباس هیچکداممون نداریم داریم لباس زمستانیای سال قبل میپوشیم هیچ وقت تو زندگیمون انقدر لنگ نبودیم ولی با اینحال روحیه خوبی داریم چون به این اعتقاد داریم این نیز بگذرد محکم باشید به شوهرت روحیه بده مهم سلامتی پول میادو میره