2777
2789
عنوان

سیسمونی

447 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

میشه بگید برای سیسمونی چیا بخریمو چیا نخریم

و اینکه از کجا قیمت مناسب و ارزون بخریم

و اگر کسی تازگیا خریده چقدر شده

کلا هر راهنمایی ای دارید بگید لطفا

با آرزوی مامان شدن برای تمام کسایی ک چشم براه و منتظرن😍😍

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم من 5ماه پیش خریدم 50 تومن شد یه سرویس تخت و گهواره و کمد لباس کالسکه و وسایل های که ضروری ...

کلش ۵۰؟؟

میشه بگی از کجا

مبارک باشه با سلامتی و دلخوشی استفاده کنی گلم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
سرویس تخت و کمد اگه خواستی بگیری حتمااا از تولیدی سفارش بده وگرنه خودش تنهایی 50 پات میفته

کمد نمیگیرم ولی تخت و وسایل دیگه رو باید بگیرم

تولیدی خوب میشناسی؟

ممنونم

من ۳۵تومن دراور و گهواره و لباس و شوینده و ست خواب خریدمدراور و گهواره از سایت سفارش دادم

کالسکه و کریر و اینا چی نگرفتی؟؟ لازمت نشده؟

مبارک باشه عزیزم ب خوشی و سلامتی استفاده کنی

آره گلم سرویسشو سفارش دادم بقیشو هم از سیسمونی گرفتم

چه عالی

پیج داره؟

ارسال هم داره؟

اگه کرمانی یکی میشناسم

نه تهرانم

ولی اگ ارسال داره ب تهران و پیج داره بگو لطفا

یه اشتباه ک‌کردم همه لباساشو پنبه ای گرفتم و‌گرون برام افتاد و تو تابستون قابل استفاده نبود تو میتون ...

تا چه سایزی گرفتی؟

آخه میگن زود بزرگ میشه و لباسا بی استفاده میمونه

خودش بعضی تکه هاشو از تهران میآورد 😂تهرانم میتونی تولیدی های خوب پیدا کنی خودت حضوری بری سفارش بدی

ممنونم عزیزم

باید پرس و جوکنم پیدا کنم