2777
2789

تقریبا چهار ماهی میشه نرفتم بازار 

چون دانشجو هستم از طرفی سرم شلوغه وقت بازار رفتن ندارم 

بیشتر چیزهای که لازم دارم انلاین میخرم 

بعد چهار ماه خواهرام زنگ زدن بریم بیرون خرید برگردیم گفتم میام 

شوهر گاو منم اینقدر نق زد نرو نرو  

شب خودم میبرمت نمیخاد 

چکار داری میری فردا خودم میبرم این نق زد قهر کردم گفتم بی همه چیز باشم اگه برم تو آدم نمیشی برای من ، انگار پر کشتگی دازی با خانواده من ، یه کمکی ازت بخوان فک میکنی نمیفهمم میپیچونی منم مثل گاو هی پشت تو در میام میگم اینطور نیست 

خسته شدم از رفتار هات 

یک موزی به تمام معناست ، حالا خوبه بچه طلاقه پدر مادر خودش محل سگ بهش نمیدن 

فقط پدرمه حمایت مالی یا عاطمی باشه میکنه 

خدا میدونه مادر ساده من چقدر احترامشو داره میگه یتیمم حسابش با بقیه داماد هام جداست 

خسته شدم از دست این گاو به اصطلاح شوهر 

هی پنهان میکنم  از موزی بازی هاشو از خانواده م میگم دلخوری پیش نیاد ولی دیگه واقعا طاقتم کم شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروووو زنننننیه دعوا کن بعد تاپیک بزن منم منشن کن که بیام دعوا بخونمممم 😂

اهل دعوا نیستن 

یهویی میرم الان چند وقته مدام دارم به طلاق فکر میکنم 

با خودش که خیلی حرف زدم حالیش نیست 

با خانواده شم گفتن این اخلاق ترک نکنه طلاق میگرم بهش تذکر بدید 

مثل اینکه آدم نمیشه برام کمی که پشتم پر بشه از این زندگی میکنم میرم ارزش نداره با یه ادم عقده ای 

قهر کن بزار خانوادت بفهمن،هیچ کارشو پنهان نکن تا خودشو درست کنه،والا به همچین جماعتی رو بدی فقط بدتر ...

به خانوادش گفتم تذکر بدن بهش مثل اینکه فایده نداشت 

خب چون خودش خانواده منسجم نداره شاید تو دلش یه ذره حسادت میکنه ، سعی کن جوری رفتار کنی که بدونه اون ...

هییی خواهر این بشر درست بشو نیست 

حسادت چرا به جایی اینکه خوشحال باشه به جایی پدری که ولش کرد با بدبختی بزرگ شده 

الان پدری نسیب شده تا کم بیاره میره از اون کمک میخاد 

یا مادری که جلو چشم ما به بچه های دیگه ش از شوهر جدید همه جور کادو سوغاتی میده ولی به ما نمیده 

در عوض خدا بهش مادری داده جلو چشم همه داماد ها میگه این داماد کن نیست پسرمه حسابش با شما جداست 

بعد بیاد اینجوری موزی بازی در بیاره تو باشی از چشمت نمی افته 

هییی خواهر این بشر درست بشو نیست حسادت چرا به جایی اینکه خوشحال باشه به جایی پدری که ولش کرد با بدبخ ...

آره واقعا حق داری ولی این یه جور خشم پنهانه که داره سعی کنید همتون چه شما و چه پدر و مادرتون معمولی تر باهاش رفتار کنید اینجور آدم ها چون کمبود محبت دارن اگه کسی بهشون زیاد محبت کنه نتیجه برعکس میده واسشون