الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوووه سخت نگوووو شکمم آبکش شده بود و کبووود تازه هفته ای یه بارم پرولوتون میزدم خیلی بد بود الانم وضعیتم همینه دوباره ولی به خاطر نی نی دیگه همه سختیارو تحمل میکنیم دیگه ایشالا سالم بدنیا بیاد
نه عزیزم آمپول زدن اونقدرا ترسناک نیست اولش سخته ولی بعدش عادت میکنی تازه کم کم که نی نی هی بزرگ و بزرگ تر میشه کلی هم خدارو شکر میکنی که این آمپولا باعث میشن حال نی نیت خوب باشه و رشد میکنه
آره واقعا فقط نی نی میخوام بقیش مهم نیست .راستی تو قبل بارداری دارو مصرف کردی چند ماه؟ یا دکتر گفت ا ...
نه عزیزم من بعد سقط دوم دکتر آسپرین داد مه استفاده کنم از تو اقدام استفاده کردم ولی آسپرین تنها کافی نبود و دیگه بعد سقط سوم از زمان اقدام آسپرین خوردم و بعد مثبت شدن هم آمپول انوکساپارین داروی دیگه ای استفاده نکردم چون من راحت باردار میشم