2777
2789
من اصن به این معتقدم وقتی راهت درست باشه صد درصد میکشوننت بالا وقتی چیزی نبینی یه جای کار میلنگه منم ...

ایت الله امینی 40 سال نماز شب خوندن تا یکبار امام زمان رو ببینن 

روایتش رو آقای دانشمند تعریف میکنن 

گوش کنی بد نیس

عاشق دلیل تعلیقمم 🌈 همون ماهاگونی سابقم❤️
شاید میدونم مشکلتتون چیه اول باید دنبال راه حل درستش باشید رفتن پیش مشاور خیلی میتونه کمکتون کنه وای ...

ابجی من خود ارضایی نمیکنم گناهام سنگین تره زنا میکنم 

الله امشبو العفو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایت الله امینی 40 سال نماز شب خوندن تا یکبار امام زمان رو ببینن روایتش رو آقای دانشمند تعریف میکنن گ ...

دوس داشتم عارف میشدم همه مشکلات مردم برطرف میکردن

الله امشبو العفو

به ابوسعید ابوالخیر میگن میدونی فلانی روی آب راه میره میگه خبمیگن میدونی فلانی پرواز میکنه میگه خب م ...

بزرگوار لطفا مثالی که میزنید اول فکر کنید بعدش بگید چیزی از ارزش هاتون کمم نمیشه

لطفا برید تحقیق کنید یکی از ویژگی های عرفا مردم گریز بودنشونه چون دوست دارن بیشتر باخالقشون حرف بزنن وعبادت کنند این ارتباط در حد کار دربیرون ونماز جماعت و... هستش

اگر عرفایی مثل ایت الله بهجت وایت الله طباطبایی وایت الله مرعشی نجفی و... خیلی مشهور بودن چون روحانی بودن وکلاس درس وتدریس وبحث و سخنرانی داشتن براهمین شناخته شده ترن 

افرادی مثل رجبعلی خیاط ودولابی و.... درحد کار ونماز جماعت وکلاس های چندساعته بوده 

عرفای زیادی داریم حدااقل بنده توقم خیلی میشناسم ازهمین مردم عادی یکی کفاشه یکی خیاط یکی کارگر و.... 

ابجی من خود ارضایی نمیکنم گناهام سنگین تره زنا میکنم

خب بزرگوار گناه خودارصایی چرا فکر میکنید از زنا کمتره برید سزچ کنید خودارضایی هم حکم زنا رو داره 

هیچ برای بازگشت دیر نیست

بزرگوار لطفا مثالی که میزنید اول فکر کنید بعدش بگید چیزی از ارزش هاتون کمم نمیشهلطفا برید تحقیق کنید ...

اول از همه بزرگوار شمایید که بسیار چیز دان هستید بنده بی سواد با اینکه سنم خیلی از شما بالاتر هست حتما کوچک و حقیرم بخاطر بی سوادی و فکر نکردن قبل از حرف زدنم...

فقط سوالی دارم از شما عالم گرانقدر امیدوارم بدون سفسطه جوابمو بدید و منو از چاه نادانی خلاص کنید

چرا مولانا در خونشونو بروی مردم باز میگذاشت؟

البته اگر اینو قبول دارید 😏

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اول از همه بزرگوار شمایید که بسیار چیز دان هستید بنده بی سواد با اینکه سنم خیلی از شما بالاتر هست حت ...

یکی از مواردی که در کتب عرفانی مثل رساله لب اللباب" و "رساله سیر و سلوک منسوب به بحرالعلوم" از لوازم قطعی برای سیر الی الله، شمرده شده است؛ عزلت می باشد. ظاهراً این عزلت، عزلت از دنیاپرستان و عدم برقراری مودت و دوستی با آنان است، تا صبر و اراده سالک متزلزل نشود؛ و از این رو تا سالک "سیر من الخلق الی الحق" و" سیر فی الحق بالحق" را تمام کند، لازم است که این عزلت نسبی را ادامه دهد: «فاعرض عن من تولی عن ذکرنا و لم یرد الا الحیاه الدنیا» نجم، آیه 29 و حاصل آنکه: کسى که از نفس خود مطمئن نباشد که مخالطه با مردم آن را فاسد نسازد و از آمد و شد ایشان اخلاق ردیه از براى او هم نرسد خلوت و تنهایى از براى او افضل است. بلکه هر که از قدر ضرورى از کسب علم و عمل خود فارغ شود لا محاله ‏ابتدا خلوت و تنهایى از براى او افضل است تا نفس خود را به اخلاق حسنه بیاراید و ازمفاسد اختلاط با مردم ایمن شود. و بعد از آن اگر در اختلاط با ایشان فایده ببیند اختلاط کند. و همچنین کسى که به مقام انس با پروردگار رسید و مرتبه استغراق از براى او حاصل ‏شد و هنوز نفس او به مقامى نرسیده که با وجود مخالطه با مردم، انس و استغراق را ازدست ندهد و آمد و شد با ایشان مانع امر او نشود، خلوت و عزلت از براى او بهتر؛ زیرا از فواید مخالطه با مردم هیچ نیست که با این، مقاومت تواند کرد. و به این جهت‏ بود که بسیارى از دوستان خدا کنج‏ خلوت را گزیده و در خود را به‏روى خلق بسته‏اند. و به آشنایى یک کس از همه بی گانه شده‏اند. و در گوشه تنهایى سر به‏خود فرو برده مى‏گویند: ما را هوس انجمنى نیست که عشاق جز خلوت و در دل گله از یار نخواهند. علاوه بر این عزلت که خاص سالکان است؛ دستوراتی در احادیث برای دوری از اهل فسق آمده که عمومی است و دائمی. از طرف دیگر با توجه به توصیه های اولیای خدا، تا سالک از سیر الی الله و فی الله، فارغ نشده است، نباید به ارشاد و موعظه دیگران به طور عمومی و رودررو بپردازد. 

اول از همه بزرگوار شمایید که بسیار چیز دان هستید بنده بی سواد با اینکه سنم خیلی از شما بالاتر هست حت ...

اگر به پیامم دقت کرده باشید گفتم بعضی عرفا 

و اینکه از مشهور شدن گریزان هستن نه از اجتماع نزدیک خودشون

بین این دو تا فرق هس 

حتی بهتونم گفتم کلاس های درس اخلاق میزارن و.....

عده ای مثل مولانا وبهجت وطباطبایی حسن زاده آملی و.... درخودشون میبینن برخلاف بعضی عرفا کلاس درسشون گسترده هس 

عده ای هم مثل این عرفای بالا درخودشون نمیبینند کلاسای درسشون زیاد گسترده باشه ومیترسن 

از این که برخی نفهمن و بدفهمی بشه

از این که برخی ظرفیت نداشته باشن

از این که برخی از عرفان سوء استفاده کنن

و از این که میترسن برای خودشون آفت داشته باشه

درجات عرفا باهم متفاوته 

وگر نه تو همین قمی که هستیم کلاس های اخلاق وعرفان زیادی میزارن درحد خودشون 

شما متاسفانه برداشتتون غلطه 

بنده هیچ ادعایی دراین زمینه ندارم فقط چیزی رو که میدونم میگم  این شما هستید که دراین زمینه اطلاعات ندارید وهمه چیز رو به سخره میگیرید سوالی هم داشتید درست وحسابی میپرسیدید نه اینکه دنبال تمسخر باشید

ضمنا سن وسال ربطی به اطلاعات نداره ممکنه درک واطلاعاتتون از یه بچه ۱۰ ساله کمتر باشه یا برعکس 

بزرگوار لطفا مثالی که میزنید اول فکر کنید بعدش بگید چیزی از ارزش هاتون کمم نمیشهلطفا برید تحقیق کنید ...

اینارو شما از کجا میشناسید؟

و از کجا میدونید این اشخاص داری مقامی هستن؟

سالهاست دوسدارم ک کنار یا ادم خاص بشینم حتی اگه حرفیم نزنم

بزرگترینن لذته برام و بزرگترین حسرت ک بعد اخرین بار سالهاست میگذره و همچین شخصیو پیدا نکردم

سوالی بود بپرسید جواب میدم        https://abzarek.ir/service-p/msg/2327792

خب بزرگوار گناه خودارصایی چرا فکر میکنید از زنا کمتره برید سزچ کنید خودارضایی هم حکم زنا رو داره هیچ ...

حداقل بیشتر ازش نباشه کمتر نیست خعلی بده

ولی گفتین تحقیق کنید میشه یه ادرس دقیق بدین ک کجا گفته شده ک حکمشون یکیه

اینارو شما از کجا میشناسید؟و از کجا میدونید این اشخاص داری مقامی هستن؟سالهاست دوسدارم ک کنار یا ادم ...

عزیزم ما توقم هستیم

یه اقایی روحانی کاشف العرفا هستن وشناخته شده وشاید بشناسیدشون حداقل کل قم میشناسنشون

یهروزی یه عکسی میفرستن از یه اپیرمردی میگن ایشون عارفه کلاس اخلاقم داره درمنزلشون

یهروزیم تو کانالشون میگن ومعرفی میکنند نه برای مشهور شدن چون خود عرفا مخالفن تنها برای بهره مندی ازین علما وعرفا

حداقل بیشتر ازش نباشه کمتر نیست خعلی بدهولی گفتین تحقیق کنید میشه یه ادرس دقیق بدین ک کجا گفته شده ک ...

اگر كسي از شما بپرسد من در دو راهي قرار گرفتم و مي خواهم خود كشي كنم آيا خود را در آتش بياندازم بسوزم يا اينكه سم بخورم؟ شما چه پاسخي به او مي دهيد؟!!!

ببينيد هر دو مورد  انتخاب اشتباهیه چون هر دو مورد از گناهان گبيره و بزرگ است: هم زنا و هم استمنا. از بعضي روايات استفاده مي شود كه گناه استمنا، مثل گناه زنا است.

در روايتي كه از امام صادق - عليه السلام - نقل شده ، ايشان مي فرمايد: استمنا، مثل زنا است؛ يعني گناه زنا را دارد. (1) در روايت ديگر، ابي بصير از امام صادق - عليه السلام - نقل مي كند كه حضرت فرمود: خداوند روز قيامت با سه كس سخن نمي گويد و نظر رحمت به آن ها نمي كند . گناه آن ها را نمي بخشد و عذاب دردناك براي آنان است. از جمله اين سه طائفه، كسي است كه در دنيا استمنا كرده باشد. (2)

حرف ایشون در خصوص گوشه گیر شدنشون کاملا درسته

کسی ک به مقاماتی میرسه دیگه یه انسان عادی نیست ک مثل بقیه باشه مثلا کسی ک چشمش باز میشه شیش ماه تا یکسال خودبخود میره تو تنهایی اینکه این دنیا چی به چیه کی به کیه چیزایی ک بهش گفتن علمی ک این سالها بدست اورده چقدرشو بهش دروغ گفتن چقدرش راست بوده

بعد اینها اونقدر به مقامات بالایی میرسن ک بزرگترین گناه براشون اینه ک یه غیبت بشنون یه حرفی بزنن ک توش قضاوت باشه یه نگاهی به کسی بندازن ک همراه غضب و کینه باشه

پس رفته رفته این اشخاص ادمای دورشونو کم و کمتر میکنن

یه شخصی هست تعریف میکرد گفت سه هزار تا شماره تو گوشیم بوده و رفیق داشتم گفت الان فقط پنجتا رفیق دارم ، تعریف میکرد اینا تو این مسیر خعلی زحمت میکشن و حاضر نیستن به هیچ قیمتی تلاش خودشونو پوچ کنن پس با هرکسی هم نشین نمیشن

و خعی مطالب دیگه

فقط این اشخاص حقایقی میبینن ک برای ما پوشیدس و سخته براشون ک مشکلات مردمو ببینن مثلا طرف چشمش بازه میره تو خیابون میبینه خیلی از افراد تو خیابون هر کدوم مشکلی دارن مثلا یکیشون یه جنی چسبیده بهش اونیکی چنتا جن دارن باهاش راه میرن و خعلی موارد دیگه و حقم ندارن چیزی بگن مثلا تا بگن اعع نگاه کن اون جنه داره با اون مرده راه میره سریع اون جنه واکنش نشون میده و بهش حمله میکنه با یه ضربه به هاله بدنش مس جن میشه و ممکنه طرف چند ماه راهی بیمارستان بشه و یادش میدن ک سرش تو زندگی خودش باشه 

وخعلی مباحث دیگه

پس برا اینه ک این افراد گوشه گیر میشن ولی علت اصلیش برای پیشرفتشون تو این مسیر هست

عزیزم ما توقم هستیمیه اقایی روحانی کاشف العرفا هستن وشناخته شده وشاید بشناسیدشون حداقل کل قم میشناسن ...

کلاس میزارن این شخص بزرگورار؟

یا مردم عادی میتونن ببیننشون