2777
2789
اخه این همه ادم که نماز میخونن و عبادت میکنن، هدف شون اینه خوابی ببینن؟ معجزه ای بببینن؟؟؟خب من ۲۱سا ...

من اصن به این معتقدم وقتی راهت درست باشه صد درصد میکشوننت بالا وقتی چیزی نبینی یه جای کار میلنگه منم دیدم دیگه روح و روانم نمیکشه 

الله امشبو العفو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کدوم از ما وضع ستاره ها موقع تولدمون مشخص میکنه که چه خصوصیاتی داریم چه استعدادهایی داریم سرنوشتم ...

خب شما میتونید بفهمید زایچه من چیه

الله امشبو العفو

مشکل من مریضیمه ربطی به این کارا نداره که از اول باهام بوده به فکر نابودیمم همش یک لحظه اروم ندارم

روانپزشک مراجعه کن

البته اول باید روانشناس بری تخلیه روانی بشی

بعد دارو مصرف کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ایت الله امجد؟اصلن اسمشم تاحالا نشنیدم با اینکه قمم و مذهبیمکدوم شهرن؟

اهل کرمانشاهن

او یکی از شاگردان سید محمدحسین طباطبایی، سید رضا بهاءالدینی، سید روح‌الله خمینی  وایت الله بهجت بوده 

اهل دلن واستاد اخلاق وعرفانن مثل ایت الله جوادی

توبه ای که من میکنم بی فایدس چون چطور بگم کسی که از بچگی اینجور کارا رو کرده دیگه اگه نکنه نمیتونه چ ...

شاید میدونم مشکلتتون چیه 

اول باید دنبال راه حل درستش باشید رفتن پیش مشاور خیلی میتونه کمکتون کنه واینکه تحقیق کنید ومضرات اون رو بخونید

شما فقط افسار نفستون رو رها کردید میتونید تمرین کنید و درمورد خیلی از موارد نزارید نفستون یا همون دلتون براتون تصمیم بگیره تنها نباشید خودتونو مشغول کنید نمازتون رو اول وقت بخونید با حضور قلب وبا رعایت تلفظ کلمات عربی اون موقع هستش که احساس عجیبی پیدا میکنید واز گناه دور میشید به هیچ عنوان به چیزای تحریک امیز نزدیک نشید حتی فکرم نکنید 

اگر فیل تر شکن توگوشیتون دارید حذف کنید

خودتونو مشغول نگه دارید 

واین ذکر رو مداوم بگید دستور ایت الله بهجت بوده لا حول ولا قوه الا باالله العلی العظیم

میترسم از قران

قشنگ ترین کتابه دنیاس

بد برای ما تفسیرش کردن

یک دوره ی جامع هست که تفسیر قران، به همراه اشعار شاعران عالم معنا است

خیلی حال خوب کنه 

اگه دوست داشتی بگو تا معرفی کنم تهیه کنی