2777
2789
عنوان

مچ شوهر دوستمو موقع خیانت گرفتم

1353 بازدید | 50 پست

تاپیک قبلم گفتم چرا به شوهر دوستم شک کردم به طور اختصار ما سه تا دوستیم یکیمون متاهله و اون دوست مجردم کلاسو پیچوند و با شوهر دوست متاهلم قرار داشت . من به دوستم نتونستم بگم و فقط دوست مجردمو تعقیب کردم و دقیقا سرخیابون دانشگاه سوار ماشین شوهر اون یکی دوستم شد قبل اینکه راه بیوفتن رسیدم بهشون و در ماشینو باز کردم کشیدمش بیرون و بهشون گفتم همه چیو میدونم اول خواستن انکار کنن ولی دیدن نمیشه به شوهر دوستم گفتم اینبارو به زنت حرفی نمیزنم و اشتباهتو میزارم پای بچگی ولی تکرار کنی بهش همه چیو میگم و ازتون فیلم گرفتم و... شوهرش قول داد تکرار نکنه و کارشو ادامه نده این دوست مجردمم ترسیده بود چون خانوادشم خیلی خشک و مذهبین اونام بفهمن براش بد میشه به اونم گفتم دیگه دوستیمون تمومه ن سمت من بیاد ن اون دوست متاهلم . شوهرشم عذرخواهی کرد سوار ماشین شد رفت منم اومدم پیش همین دوست متاهلم الان تو محوطه نشسیم تا کلاس بعدی شروع بشه ، شوهرش بهم اس داد که به زنم حرفی نزن تکرار نمیکنم و چندتا پیام بلند و بالا که من جوابی ندادم بهش 

کار درستی کردم به دوستم نگفتم؟😐 

ترسیدم بگم زندگیش سرد بشه چون تازه ۴ماهه عروسی گرفتن نخاستم ناراحتش کنم

واقعا خاک تو سر شوهره واقعا خاک هول بودن تا چقدر اَه مورد شور این زندگیو ببرن 

بهش چیزی نگو الان اوج خوشحالیه ولی یه جوری از شوهره زهر چشم بگیر دفعه بعدی گوه بخوره ازین گوها بخوره 

این راهش باز شده مطمئن باش چند وقت دیگم تکرار میکنش

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی درسته چی اشتباه واقعا

اما چقدر دنیا جای بدی شده🥲

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

عجبببل، بهش بگو خیلی زود شروع کردی بابا ، چه خبرررررته؟؟

من جات بودم میگفتم 

میدونی چرا؟؟ چون آدمی که بعد ۴ ماه شروع کنه اینکارارو،قطعا درست بشو نیست 

میمونه چند سال بعد که بچه دار شد و مریضی جنسی گرفت میفهمه که دیگه کار از کار گذشته

این نظر منه ، کسی مخالفه نظرش واسه خودش ، ریپ نزنه لطفا

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....