ربکاهستم مدیر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 عنوان خدایا دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 18 پست دلم گرفته خیلی حوصله هیچی و هیچکی رو ندارم چکار کنم اروم شم از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن.... 1396/08/30 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرنازی عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1241 سلام عزیزم درکت میکنم منم با شوهر م مشکل دارم بداخلاق شده بخاطر مشکلات عصبی گذشته من . فکر میکنه تقصیر خودم بوده میگه توزندگیمو خراب کردی اصلا درکم نمیکنه واقعا عذاب میکشم
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 سلام عزیزم درکت میکنم منم با شوهر م مشکل دارم بداخلاق شده بخاطر مشکلات عصبی گذشته من . فکر میکنه تقص ... مردشورا انگار خودشون فرشته ان .... از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
banoye_shahrivaii عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 10132 ارایش کن ... یا کلیپ جدید دان کن رقص اراایشی یااموزشی... ست گردنبدودستبند بدرست ..و.... به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید تا استقلال بی سرور نماند ... !!!! من(سوگندپرسپولیسی) پرسپولیسیم و پرسپولیسی خواهم ماند!!
banoye_shahrivaii عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 10132 البته کل اینکارارو براهمین الان نگفتم(: کلن میگم((: به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید تا استقلال بی سرور نماند ... !!!! من(سوگندپرسپولیسی) پرسپولیسیم و پرسپولیسی خواهم ماند!!