2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل چند باشه رم چند باشه حافظه چند باشه

اینا بستگی داره برای چه کاری بخواید.

اما در کل با توجه به اینکه دوره ویندوز ۱۰ هم تمام شده و ویندوز ۱۱ باید استفاده بشه و این ویندوز و ویندوزهای بعدی نیاز به TPM 2.0 دارن پس بهتره کمتر از نسل ۸ نباشه. حالا سری و مدل پردازنده به کار و استفاده شما برمیگرده. 

مقدار رم مهمه ولی مهم‌تر از اون میزان ساپورت ارتقاء رم و تعداد اسلات‌هاست. 

برای حافظه اهمیتی نداره زیاد. چون نهایتا از SATA SSD استفاده میشه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
اینا بستگی داره برای چه کاری بخواید.اما در کل با توجه به اینکه دوره ویندوز ۱۰ هم تمام شده و ویندوز ۱ ...

ممنون 🙏

برای کار دانشجویی مثل پاور اینا میخوام هم اینکه عکس و فیلم بریزم 

آقایون علاف نی نی سایتی درخواست دوستی ندید لطفا

ممنون 🙏برای کار دانشجویی مثل پاور اینا میخوام هم اینکه عکس و فیلم بریزم

رشتمم علوم تربیتیه آسونه یعنی کار خاصی نمیخوام با لپ تاپ نجام بدم

رشتمم علوم تربیتیه آسونه یعنی کار خاصی نمیخوام با لپ تاپ نجام بدم

بیشتر میخوام پاورپوینت و اکسل و ورد اینا باهاش یاد بگیرمو عکس و فیلم ها بریزم به نظرتون با این استفاده چه لپ تاپی مناسبه و چه شرایطی داشته باشه  ؟ 

بیشتر میخوام پاورپوینت و اکسل و ورد اینا باهاش یاد بگیرمو عکس و فیلم ها بریزم به نظرتون با این استفا ...

چقدر میخواین هزینه کنین؟

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.