2777
2789
عنوان

زندگی در تهران

196 بازدید | 27 پست

خیلی دوست دارم زندگی توی تهران تجربه کنم حداقل یکسال ولی نمیدونم از پس هزینه ها بر میام  یا نه چون از ی طرف هدفم مهاجرت هس و پس انداز پول ولی میگم دنیا اونقد کوتاه هس ک چیزی ک توی دلمه اروز ب دل نمونه 

عقیدم اینه ما فقط توی همین دنیا زندگی میکنیم و درک میکنیم پس نباید خودمون همش ته داستان ببینیم و با هر روز خودمون نهایت لذت ببریم 

والا الان که همه از تهران فراری شدن . از شلوغی ش و دود و آلودگی ش و طبیعت کمش

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری مهاجرت میکنی بعد آرزوت اینه تهران زندگی کنی؟

نمیفهمم چرا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بیا یه هفته بمون برو.تهران جای دیدنش زیاده ولی بزا زندگی  اصلا خوب نیست

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

ارشد بخون

خوندم تموم کردم بعنوان ی پسر دیگه نمیخام برم دنبال درس و میخام فقط میخام توی تهران زندگی تجربه کنم و بعدم برنامه م مهاجرت هس ک اونم اگه مجبور باشم تحصیلی برم وگرنه ادامه ب درس دیگه اونقد علاقه ندارم البته گزینه ویزای کاری دارم ولی پروسه طولانی

والا الان که همه از تهران فراری شدن . از شلوغی ش و دود و آلودگی ش و طبیعت کمش

ب هر حال من تا الان توش زندگی نکردم بنظر خودم میتونه جالب باشه در حد دو سه روز اومدم ولی دلم میخاد ی سال اونجا بمونم

داری مهاجرت میکنی بعد آرزوت اینه تهران زندگی کنی؟نمیفهمم چرا

اره خیلی دوست دارم قبل مهاجرتم توی تهران زندگی تجربه کنم

چون دلم میخاد توی ی محیط جدید باشم با ادمای جدید توی ی شهر دیگه اشنا بشم

بیا یه هفته بمون برو.تهران جای دیدنش زیاده ولی بزا زندگی اصلا خوب نیست

اکثر جاهاش رفتم ولی زندگی کردن فرق داره داخل خونه خودت باشی کلا حس میکنم چند لول از بقیه ایران بالاتر هس با احترام ب همه جا

شلوغیش رو هم در نظر بگیر زندگی اینجا به شرطی میصرفه که کسب و کارت رو هم اینجا راه بندازی زودتر از بق ...

فعلا ک اینجا شغل خودم دارم ولی میخام از سر برج استعفا بدم و با همون شغل دومم از پس هزینه هاش بتونم بر بیام

شلوغیش رو هم در نظر بگیر زندگی اینجا به شرطی میصرفه که کسب و کارت رو هم اینجا راه بندازی زودتر از بق ...

البته ایده کاری دارم ولی خب نمیخام چند سال بمونم میخام قبل مهاجرتم توی تهران زندگی کنم 

البته مطمنم ی ماه بگذره بتونم اونجام ی کاری یا ایده ی بازاریابی چیزی کنم شایدم توش موفق باشم ولی ب دید این میخام برم ی خونه رهن کنم و بیشتر توی این شهر زندگی تجربه کنم با اون شغل دومم ک توی خونه و پای سیستم هس