2777
2789
عنوان

نشانه های همسر شکاک

184 بازدید | 2 پست

همواره، به ویژه در اوایل ازدواج نمی‌توان به آسانی گفت که یک شوهر چه زمانی بیش از حد شکاک و بدبین شده  بعضی کارها مانند پرسیدن سوالاتی از قبیل “با کی بیرون رفته بودی” یا “با کی داشتی حرف می‌زدی” گاهی اوقات به اشتباه به نگرانی عمیق و دلتنگی تعبیر می‌شه.

فکرهای سرشار از بدبینی و بدگمانی:

یک همسر شکاک به همه چیز بدبین هستش و هر چیزی را یک تهدید بالقوه به شمار میاره کافی هستش حرکتی را انجام دهید که به نظر شوهر شکاکتان خوشایند نباشه، تا او فکر کنه که در حال توطئه علیه او هستین.

رابطه‌های آمیخته با بدبینی یا سیاه هستش یا سفید، هیچ چیزی بین این دو در ناحیه‌ی خاکستری وجود نداره. حتی نمی‌توانید با همسر شکاکتان یک گفتگوی منطقی داشته باشین.

حسادت:

شوهران بددل و شکاک دیوانه‌وار به همه حسادت می‌کنن. حرف زدن عادی با یک مرد از نظر یک همسر شکاک خیانت محسوب می‌شه البته شاید بتوانید شوهر شکاکتان را قانع کنین که فقط یک رابطه‌ی اجتماعی عادی با آن مرد داشته‌اید، اما حسادت او بعد از مدتی و به کوچکترین بهانه‌ای دوباره فوران می‌کنه.

عقده آزار و اذیت:

شوهران شکاک دائماً حس می‌کنن که همسرشان به آنها خیانت کرده این مردان بدبین همیشه ضعیف و آسیب‌پذیرن

مطمئناً شما در حال توطئه کردن علیه شریک زندگی‌تان نیستید، اما او فکر می‌کنه که در این رابطه مورد سوءاستفاده قرار گرفته و این شما هستین که از او سوءاستفاده کرده‌اید.

بی‌اعتمادی:

شک و بدبینی در نهایت منجر به بی‌اعتمادی شدید می‌شه. مردان شکاک به هیچ کس اعتماد ندارن و در هر محیطی به دنبال تهدیدهای بالقوه می‌گردن.

این آماده‌باش بودن برای یافتن خطرها و کشف توطئه‌هایی که علیه آنها در جریان است، کار را برای اطرافیانشان پیچیده می‌کنه و حتی امکان برقراری یک رابطه‌ی پایدار را از بین می‌بره.

خواندن فکر دیگران:

حتماً برایتان پیش آمده که شوهر شکاکتان با نگاهی عجیب مدتی به شما خیره می‌شه، بدون این که شما دلیل این نگاه خیره را بدانید.

واقعیت این است که همسر شکاکتان باور دارن که می‌تواند فکرتان را بخواند. یک شکلک ساده یا اخم کردن دریایی از سرنخ‌های جالب را در اختیار آنها می‌گذاره که نشان می‌ده به او خیانت کرده‌اید.

زود قضاوت کردن:

اگر همسرتان شکاک هستش، نمی‌توانید یک بحث منطقی با او داشته باشین، چون او بلافاصله از بحث نتیجه‌گیری می‌کنه و پرونده را با رای به خیانت شما مختومه می‌کنه.

هیچ کاری نمی‌توانید انجام دهید تا موقعیتی را که از نظر او خیانت محسوب می‌شه برایش توضیح بدین او همه چیز را از قبل درباره شما و طرز فکرتان می‌دونه و هیچ چیزی نظرش را تغییر نمی‌ده.

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.