2777
2789

سلام دوستان

من تو این مدت چندتا تایپیک دیدم درمورد اینکه چطور میشه تو منزل درامدزایی داشت.تو کامنتها دیدم چندتا ازخانومها گفتن که از طریق اینترنت و ت ل گ ر ا م درآمدزایی دارن ازهرکدومشون پرسیدم چطور هیچکدوم جواب ندادن.خودم تو نت کلی سرچ کردم یه چندتا فایل درامدزایی از اینترنت پیدا کردم.یکیشو پیدا کردم ک واقعا خیلی خوبه و تقلبی نیست.

حتی میتونیم با ثبت نام تو اون سایت بهمون یه کد تبلیغاتی میده که بااون میتونیم ماهم اون فایل رو ب دیگران بفروشیم و دراینصورت نصف مبلغ فایل فروش رفته از طریق کد تبلیغاتیِ ما,ب ما برمیگرده.ینی هم میشه اون فایل رو خرید و با اطلاعات اون یسری کارها انجام داد و درامدزایی داشت,هم با گرفتن اون کد و فروش فایل ب افراد دیگ میشه درامد داشت.

من چون خودم امتحان کردم چندروزه و دیدم واقعا خوبه گفتم ب شماهم بگم اگر کسی خواست تو خصوصی پیام بده لینک رو براش بفرستم.چون فک کنم اگ اینجا بفرستم لینک رو تایپیک رو حذف کنن.

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتش۴۵ تومنه ولی ارزشش رو داره بنطر من

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
چی هست فایله

یه فایل نیس مجموعه ای از چندتا فایله ک من گشتم دیدم هرکدوم اونا رو توجاهای دیگه تک تک خیلی گرونتر از قیمت کل این پکیج میفروشن.توضیح میده ک چطور و با چ کارایی از گروهها و کانالهای ت ل و غیره درامدزایی داشته باشیم

من چطور باشما درتماس باشم .؟؟؟؟دنبال کار در منزلم

عزیزم درخواست دوستی فرستادم برات